Çukur dizisinin yeniden başlayacağı tarih ve yayınlanacağı yer belli oldu

Çukur dizisinin yeniden başlayacağı tarih ve yayınlanacağı yer belli oldu

Show TV ekranlarına damga vuran projelerin başında yer alan Çukur final yaparak ekranlara veda etme kararı almıştı. Son gelen haber ise dizinin hayranlarında büyük heyecan yarattı.İşte Çukur dizisi ile ilgili yeni gelişmeler...

Çukur dizisinde birçok insanın dikkatini çeken Aras Bulut İynemli, 'Yamaç Koçovalı' karakterini canlandırıyordu. Ayrıca Erkan Kolçak Köstendil, 'Vartolu Saadettin' ve Necip Memili, 'Cumali Koçovalı' karakterini canlandırıyordu.

Öte yandan Koçovalı efsanesinin geri döneceği iddiası son zamanlarda sık sık konuşuluyor. Çukur dizisinin sona ermesinin ardından uzun bir süre geçmiş olmasına rağmen birçok izleyici geri dönmesini de heyecanla bekliyor. Özellikle Aras Bulut İynemli'yi Yamaç Koçovalı ve Erkan Kolçak Köstendil'i Vartolo Saadettin olarak görmek isteyen pek çok izleyici bulunuyor. Bunun yanı sıra Çukur dizisinin tekrardan dijital platformlarda başlayabileceği de iddia ediliyor. Bu nedenle Koçovalı efsanesinin geri döneceği düşünülüyor.

g.webp

ÇUKUR DİZİSİNİN YENİ ADRESİ

Erkan Kolçak Köstendil ve Aras Bulut İynemli ile oldukça fazla sevilen Çukur dizisi, final yapmış olmasına rağmen gündemden düşmüyor. Çünkü pek çok izleyici tekrardan Aras Bulut İynemli ve Erkan Kolçak Köstendil'i Çukur dizisi ile ekranlarda görmek istiyor.

Öte yandan Çukur dizisinin sona ermesi birçok insanın üzülmesine de yol açmıştı. Bu nedenle tekrardan başlayabileceği de gündemden düşmüyor. Nitekim Aras Bulut İynemli'nin de rol aldığı Çukur dizisinin, yeni adresinin Disney Plus olacağı iddia ediliyor. Eğer anlaşma sağlanırsa, 2024 yılında dizinin tekrardan başlayacağı söyleniyor. Ancak resmi bir açıklama olmadığı için sadece iddia olarak kalıyor.