Killa Hakan yaşıyor mu? Killa Hakan'ın sağlık durumu nasıl?

Killa Hakan yaşıyor mu? Killa Hakan'ın sağlık durumu nasıl?

Killa Hakan geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak yoğun bakımda kalmıştı. Sevenlerleri ve milyonlarca rapci Killa Hakan'ın sağlık durumu hakkında bilgi almak istiyor.

Sağlık sorunları nedeniyle bir süre tedavi gören rapçi Killa Hakan, yoğun bakımdaki dördüncü gününü geride bırakacak. Yoğun bakımda tedavisi devam eden ünlü rapçinin durumuyla ilgili daha önce Killa Hakan'ın rapci dostları Ceza ve Massaka da paylaşım yapmış ve gerçek adı Hakan Durmuş olan Killa Hakan için dua istemişlerdi.

Killa Hakan'ın sağlık durumuna ilişkin bilgi paylaşmaya devam eden Massaka, ünlü rapçinin son durumuyla ilgili yaşananları anlattı. Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Massaka, Killa Hakan'ın son durumuna ilişkin şunları söyledi:

"DURUM AYNI"

"Herkese selam. Killa Hakan ile alakalı çok fazla mesaj alıyoruz eksik olmayın. Farkındayız merak ediyorsunuz. Ama şimdilik durum aynı. Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan konsolosluk ve Sağlık Bakanlığı'na teşekkür ederiz. Herhangi bir gelişme olduğunda mutlaka sizi haberdar edeceğiz."