Merakla beklenen You dizisinin 4. sezonu için tarih belli oldu

Merakla beklenen You dizisinin 4. sezonu için tarih belli oldu

Netflix platformunun en çok izlenen dizilerinden You ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Peki You dizisinin yeni sezonu ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Dünyaca sevilen ve büyük bir kitleye sahip olan You dizisiyle ilgili seyircilerin araştırmaları devam ediyor. Netflix orijinal yapımlarından olan You dizisinin 4. sezonu ne zaman başlayacak? Oyuncuları kim olacak? You 4. sezon ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Netflix You dizisinin yeni sezon tarihini duyurdu! You ne zaman başlıyor? Netflix You 4. Sezon ne zaman başlıyor? You yeni sezon tarihi belli mi?

YOU DİZİSİ 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR? 

You dizisinin dördüncü sezonunun iki kısma ayrılacağı ve ilk kısmının 10 Şubat 2023 tarihinde yayınlanacağı öğrenildi. Diğer kısım ise 10 Mart 2023 tarihinde yayınlanacak. Netlix orijinal yapımı dizi Hey sen, merhaba isimli bir fragmanı sevenleriyle paylaştı. Henüz You dizisinin dördüncü sezonunun kaç bölüm olacağı ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı ancak diğer sezonlarında olduğu gibi 10 bölümden oluşması tahmin ediliyor. Yayınlanan fragman doğrultusunda dizinin baş kahramanı Joe'nun artık kadınlarla ilişki yaşamaktan vazgeçtiği vurgulanıyor.

Tehlikeli bir cazibeye sahip, ileri derecede obsesif genç bir adam, takıntı hâline getirdiği kişilerin yaşamlarına girmek için sınırları zorlar.

You, Greg Berlanti ve Sera Gamble tarafından geliştirilen Amerikan psikolojik gerilim türündeki televizyon dizisidir. Caroline Kepnes'in 2014'te yayımlanan romanından uyarlanarak yapılan dizide, New York'ta yaşayan Joe Goldberg (Penn Badgley) isimli bir kitapçının, dükkanına gelen Guinevere Beck'e (Elizabeth Lail) aşık oluşu ve ona takıntılı hale gelişi anlatılıyor.

Dizi ilk olarak 9 Eylül 2018'de ABD'deki Lifetime kanalında, uluslararası olarak 26 Aralık 2018'de Netflix'te yayımlandı. İkinci sezonu 26 Aralık 2019 tarihinde çıkan dizinin üçüncü sezon çekimleri sürmektedir.