Şarkıcı Can Storm’un son single’ı ‘Aile’ dinleyiciden tam not aldı

Şarkıcı Can Storm’un son single’ı ‘Aile’ dinleyiciden tam not aldı

1 Mayıs’ta dinleyici ile buluşan “Aile” isimli son şarkısıyla dikkatleri bir kez daha üzerine çeken başarılı Şarkıcı Can Storm, şarkısına gösterilen ilgi hakkında açıklamalarda bulundu.

Başarılı Can Konyalı müzisyen “Aile” isimli şarkısının kısa bir süre içerisinde dijital platformlarda toplamda 1 milyondan fazla dinlendiğine vurgu yaparak; “Son şarkımız “Aile” Spotify, iTunes ve Youtube gibi dijital platformlarda toplamda 1 milyondan fazla dinlendi. Dinleyicilerime ve takipçilerime şükranlarımı sunuyorum. Üstelik bu başarıyı son derece kısa bir süre içerisinde gerçekleştirdik. Diğer tüm eserlerimde olduğu gibi Aile’de de önceliğim yaratıcılık oldu.” ifadelerini kullandı.

aile-kapak-haber-detay.jpg

“Gösterilen İlgiden Fazlasıyla Memnunum”

“Aile” isimli son şarkısına gösterilen yoğun ilginin kendisinde yarattığı memnuniyet hakkında da değerlendirmelerde bulunan Şarkıcı Can Storm; “Son şarkımıza gösterilen ilgi gerçekten oldukça dikkat çekici. Bu ilgiden fazlasıyla memnunum. Günümüzde çok az sanatçı kısa süre içerisinde bu tarz bir ilgi ile karşı karşıya kalıyor. Dinleyenler için Aile’nin gerçekten çok özel bir altyapıya sahip olduğunu söyleyebilirim. Çevremden aldığım geri bildirimlerin büyük bir bölümünü şarkının altyapısına yönelik olumlu yorumlar oluşturuyor. Son derece zengin bir altyapıyla şarkıyı üretmeye çabaladık ve çabalarımızın karşılığını aldığımızı düşünüyorum. En azından dinleyiciler nezdinde şarkının bu denli hızlı bir şekilde yayılması, harcadığımız emeğe değdiğini gösteriyor. Aynı zamanda şarkının bu başarısında sözlerindeki anlamın da fazlasıyla katkısı olduğunu düşünüyorum.” sözleriyle şarkının üretim sürecine de değindi.

“Müzik Benim İçin Bir Tutkudan Daha Fazlası”

Müzisyen ve sanatçı olmanın kendisi için bir gurur kaynağı olduğunu belirten Şarkıcı Can Storm; “Sanatçı olmak gerçekten benim için gurur kaynağı. Kendimi müzik ve özellikle tekno müzikle çok iyi ifade edebildiğimi düşünüyorum. Kendimi bildiğimden beri sanatla iç içeyim ama özellikle “Aile” ile birlikte sanatsal düşünümün kapsayıcı niteliğini yeniden keşfettim. Sanat ve müzik tam olarak bu. Devamlı ama hiç durmadan yeniden keşfetmenin ta kendisi. İşte bu yüzden müzik benim için bir tutkudan daha fazlası. Kendimi ifade etme biçimi. Hatta dünya ile diğer insanlarla iletişim kurma biçimi de diyebiliriz. “Aile” beklediğimiz başarıdan fazlasını gösterdi ve bundan sonraki çalışmalarımızda örnek olarak kabul edilebileceğimiz bir eser haline dönüştü.” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.