Bahar'da şok eden veda! Demet Evgar bıraktı

Bahar'da şok eden veda! Demet Evgar bıraktı

Ekranların yeni reyting rekortmeni Bahar dizisinde seyircileri kahreden bir veda haberi geldi.

Ünlü oyuncu Demet Evgar'ın başrolünde yer aldığı Show TV'nin yeni dizisi Bahar'da seyircileri üzen bir gelişme yaşandı.

ekran-goruntusu-2024-03-13-180123.png

BAHAR, DOKTORLUKTAN İSTİFA ETTİ

Bahar dizisi, yayınlanan duygu yüklü son bölümüyle seyircileri kalbinden vurdu. Timur'un planladığı tuzak neticesinde Demet Evgar'ın canlandırdığı Bahar karakteri, hastaneden istifa etmek zorunda kalarak doktorluk hayallerine elveda dedi. Bu beklenmedik gelişme, dizinin sevenleri üzerinde büyük bir üzüntü yarattı.

İzleyiciler, Bahar'daki bu değişikliğe bir hayli üzülürken, karakterin bundan sonraki hayatının nasıl olacağı konusundaki da merakları arttı. Bahar'ın karşılaştığı zorlu durum ve aldığı keskin karar, izleyicilerin duygusal bir yolculuğa çıkmasına neden oldu.

ekran-goruntusu-2024-03-13-180129.png

Dizinin takipçileri, Bahar'ın doktorluk kariyerine veda etmek zorunda kalmasının getirdiği hüznü paylaşırken, gelecek bölümlerde neler olacağına dair heyecanlarını da dile getirdiler. Bahar'ın yaşadığı bu dönüşümün, dizinin ilerleyen hikayesi üzerinde nasıl bir etki yaratacağı merak konusu haline geldi.

Öte yandan Show TV ekranlarında yayımlanan Bahar dizisinin dün akşam yayımlanan bölümüyle yine reyting rekoru kırdığı öğrenildi.

ekran-goruntusu-2024-03-13-180141.png

BAHAR DİZİSİNİN KONUSU NE?

Bahar, MF Yapım imzalı, ilk bölümü 13 Şubat 2024 tarihinde yayımlanan, yapımcılığını Asena Bülbüloğlu'nun üstlendiği, yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt'un yaptığı, senaryosunu Ayça Üzüm'ün kaleme aldığı, başrollerini Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın paylaştığı Türk yapımı medikal, komedi ve dram türündeki televizyon dizisi. 2023 yapımı Güney Kore dizisi olan Doctor Cha'dan uyarlanmıştır