"Dilber evin barkın yok mu" şarkısına milyonluk teklif yapıldı

"Dilber evin barkın yok mu" şarkısına milyonluk teklif yapıldı

İnci Taneleri dizisi ile bir anda şöhret olan "Dilber evin barkın yok mu" şarkısı için 1 milyon TL'lik düet teklifi geldiği iddia edildi.

Kanal D'de yayınlanan ve başrolünü Yılmaz Erdoğan'ın oynadığı İnci Taneleri dizisi ile bir anda şöhret olan "Dilber evin barkın yok mu" şarkısı için  1 milyon TL'lik düet teklifi geldiği ileri sürüldü.

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'a konuşan ses sanatçısı Mustafa Sezgin, Erkal Sonel'e "Dilber" şarkısı için teklif yaptığını ama dizi yapımcısı tarafından izin verilmediği için ret cevabı aldığını açıkladı.

iuytgf-8oz3.webp

Son dönemin en popüler şarkısı için 1 milyon TL'lik teklif yaptığını söyleyen Sezgin, ret cevabı ile üzüldüğünü söyledi.

Sezgin "Dilber şarkısını okumak ve Erkal Sonel ile düet yapmak istediğimizi şarkıcının menajerine ilettik. Ama ne yazık ki şarkıya dizi yapımcısı ambargo koymuş..."

"Hiçbir şekilde başka bir projede kullanılmayacağını dizi bitene kadar bu yasağın devam edeceği bize söylendi..."

1 milyon TL'lik teklifimize rağmen kabul etmediler. Bizde başka şarkı seçmek zorunda kaldık" dedi.

"Hiçbir şekilde başka bir projede kullanılmayacağını dizi bitene kadar bu yasağın devam edeceği bize söylendi. 1 milyon TL'lik teklifimize rağmen kabul etmediler. Bizde başka şarkı seçmek zorunda kaldık" dedi.

"Dilber Evin Barkın Yok Mu?" zirvede şarkısı YouTube, Spotify ,Apple Music gibi dijital platformlarda zirvede yerini alırken, TikTok gibi sosyal medya uygulamasında ise en çok paylaşılan şarkı oldu.