Hayat Bilgisi'nin Didem'i Benjamin Button olmuş!

Hayat Bilgisi'nin Didem'i Benjamin Button olmuş!

Hayat Bilgisi dizisinin Didem'ini görenler şok oldu. Ünlü oyuncu Yeliz Doğramacılar'ın son haline 'Benjamin Button' yorumları yapıldı.

Bir döneme damga vuran Hayat Bilgisi'nin Didem karakterine can veren oyuncu Yeliz Doğramacılar'ın yıllar geçtikçe genç ve düzgün bir fiziğe sahip olması herkesi şaşırttı. Ünlü isim için yaşlandıkça küçülen Benjamin Button benzetmesi yapıldı.

2000'li yılların başlarında ekrana gelen ve çok sevilen dizi Hayat Bilgisi'nde Didem rolündeki Yeliz Doğramacılar'ın son hali herkesi hayrete düşürdü.

3-002.jpg

Hayat Bilgisi'nde Didem karakterine hayat veren Yeliz Doğramacılar'ın son hali merak edildi.

1996 yılında Gurbetçiler ile ekran kariyerine başlayan oyuncu daha sonra Ruhsar, Koçum Benim, En Son Babalar Duyar, Hürrem Sultan gibi birçok projede de rol aldı.

2-001.jpg

YELİZ DOĞRAMACILAR'IN SON HALİ ŞOK ETTİ

Son hali çok merak edilen Yeliz Doğramacılar'ı yıllar sonra görenler hayrete düştü. Güzelliğiyle ve gençliğiyle hayranlarını büyüleyen oyuncunun pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

1-003.jpg

Bir takipçisi ünlü oyuncuya "Benjamin Button Türkiye şubesi" yazdı. 

yeliz-dogramacilar-x6ou.webp

YELİZ DOĞRAMACILAR KİMDİR?

Yeliz Doğramacılar, 14 Mayıs 1978 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nde tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 1996 yılında rol aldığı Gurbetçiler dizisi ile yaşamış; Hayat Bilgisi, Hürrem Sultan, Muhteşem Yüzyıl, Görüş Günü Kadınları, Kaleiçi, Alanya Almanya, Koçum Benim, Savunma ve En Son Babalar Duyar dizilerinde rol almıştır. Şimdilerde Atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Füsun karakterine hayat veren Yeliz Doğramacılar, 1.66 metre boyunda, 64 kilo ve Boğa burcudur.