Kızılcık Şerbeti, Serenay Sarıkaya'yı mı transfer etti?

Kızılcık Şerbeti, Serenay Sarıkaya'yı mı transfer etti?

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, marka etkinliği için Güney Kore'nin başkenti Seul'a gitti. Sarıkaya'nın tarzı ise sosyal medyada gündem oldu.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya magazin gündeminden bir an olsun düşmüyor.

ekran-goruntusu-2024-03-14-214941.png

Güzelliğiyle büyüleyen başarılı oyuncu Sarıkaya, son olarak bir markanın Türkiye'deki elçisi olmak üzere, markanın etkinliği için Güney Kore'nin başkenti Seul'a gitti. Ünlü oyuncu davet tarzı sosyal medyaya bomba gibi düştü.

ekran-goruntusu-2024-03-14-214950.png

 Aile dizisiyle ekranda boy gösteren ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, oyunculuğuna ek olarak düzgün fiziği ve güzelliğiyle de ilgi odağı oluyor. 

ekran-goruntusu-2024-03-14-214954.png

SERENAY SARIKAYA'DAN 'SEUL' TARZI

Serenay Sarıkaya bu kez de Türkiye'deki elçisi olduğu bir markanın özel daveti için Güney Kore'nin başkenti Seul'a gitti.

ekran-goruntusu-2024-03-14-214959.png

Siyahlar içinde salınan Serenay Sarıkaya başına da siyah bir bandana taktı. Sarıkaya'nın pozları çok konuşuldu.

ekran-goruntusu-2024-03-14-215002.png

KIZILCIK ŞERBETİ'NDEN FIRLAMIŞ

Ünlü isme binlerce kullanıcı tarafından 'Kızılcık Şerbeti'nden fırlamış', 'Kızılcık Şerbeti'ne transfer olmuş' yorumları yapıldı.

SERENAY SARIKAYA KİMDİR?

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, 1992(32 yaşında) yılında Ankara’da doğmuştur. Ailesi ile birlikte bir süre Antalya’da yaşayan Sarıkaya, 7 yaşında iken anne ve babasının ayrılması nedeniyle annesiyle birlikte İstanbul’da yaşamaya başlamıştır. Lise eğitimini Antalya Saime Salih Konca Lisesinde tamamlayan Sarıkaya, üniversite eğitimi için yurt dışına çıkma istemiş ancak, üniversite eğitimi almamıştır.

15 yaşındayken Çekya’da düzenlenen Avrupa Gençler Güzellik Yarışması’na katılan güzel oyuncu Sarıkaya, yarışmada jüri özel ödülünü almasının ardından oyunculuk kariyerine başlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini Şaşkın filminde rol alarak yaşayan Sarıkaya, daha sonra “Plajda” filminde rol almıştır. İlk dizi kariyerine 2008 yılında yayımlanan “Peri Masalı” adlı dizide yer alarak başlayan güzel oyuncu, aynı yıl yayımlanan “Limon Ağacı” adlı dizide ilk başrolünü canlandırmıştır.  Daha sonra

“Adanalı” adlı dizide rol alan güzel, 2010 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında ikinci olmuş ve Türkiye’yi Miss Universe yarışmasında Türkiye’yi temsil etmiştir.

Ardından Lale Devri Medcezir dizilerinde başrol oyuncusu olarak yer alan Sarıkaya, birçok reklam ve filmde de rol almıştır.