Kızılcık Şerbeti'nin Abdullah'ından haber var! İşte Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu

Kızılcık Şerbeti'nin Abdullah'ından haber var! İşte Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu

Kızılcık Şerbeti'nde Abdullah karakterine can veren oyuncu Settar Tanrıöğen'in sağlık durumuyla ilgili haber var.

Son zamanların fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti'ndeki Abdullah karakterini canlandıran usta oyuncu Settar Tanrıöğen'in sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

s-5278d69996525ad37a5a404b21fe78d0440dd093.webp

Sette geçirdiği beyin kanaması neticesinde hastaneye kaldırılan oyuncu Settar Tanrıöğen hastaneden taburcu oldu.

SETTAR TANRIÖĞEN TABURCU OLDU

Beyin kanaması nedeniyle 26 Ocak 2024 tarihinde yoğun bakım tedavisine ve daha sonra hasta odasına alınan sanatçı Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu ile ilgili bilgi veren Acıbadem Ataşehir Hastanesi Başhekimi Dr. Engin Çakmakçı “Beyin damarlarında oluşan anevrizmanın (baloncuk) kanaması nedeniyle 26 Ocak’tan bu yana hastanemizde tedavisi sürdürülen hastamız Settar Tanrıöğen, 14 Mart (dün) tarihinde taburcu oldu. Hastamızın uzun süren tedavisinin taburculuk noktasına gelmesi, üstelik bu tarihin 14 Mart Tıp Bayramı’na denk gelmesi, tüm hekim arkadaşlarımızı ve sağlık personelini ayrıca sevindirmiştir. Taburcu edilen hastamızın kontrol süreçleri tarafımızdan takip edilecektir. Kendisine tekrar geçmiş olsun diyoruz” dedi.

640x360.jpg

SETTAR TANRIÖĞEN KİMDİR?

22 Ekim 1960 tarihinde Denizli'de dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi bölümü mezunu olan Settar Tanrıöğen, Bir Demet Tiyatro'da oynadığı Saldıray Abi karakteriyle tanındı.

2009'da Binnur Kaya, Engin Günaydın, Ercan Kesal, İlker Aksum ve Serra Yılmaz ile birlikte 'Vavien' filminde rol aldı. 2010'da Derviş Zaim'in senaryosunu yazıp yönettiği 'Gölgeler ve Suretler'de oynadı. 2015'te 'Saklı' filminde kamera karşısına geçti. Daha sonra komedi türündeki 'Hayalet Dayı'da başrolde oynadı.

Settar Tanrıöğen, 2015-2017 yılları arasında yayınlanan 'Baba