Kobra Murat helallik istedi!

Kobra Murat helallik istedi!

Bağırsağı çatlayan ve ameliyat olan Kobra Murat, sevenlerinden helallik istedi.

Kobra Murat'ın bağırsağı çatlamış ve 1 aylık tedavi sürecinden geçmişti. Ünlü isimden yeni bir açıklama geldi. Kobra Murat, bu kez helallik istedi.

ekran-goruntusu-2024-03-11-170626.png

GÖBEK ATARAK TABURCU OLMUŞTU

Kobra Murat geçtiğimiz günlerde sevenlerini üzen açıklamalar yapmıştı. Alelacele ameliyata alınan ünlü şarkıcı sağlığına kavuştuktan sonra göbek atarak taburcu olmuştu.

ekran-goruntusu-2024-03-11-170630.png

YİNE AMELİYAT OLACAK

Kobra Murat son paylaşımında ikinci kez ameliyat olacağını duyurdu. Sevenlerinden helallik isteyen ünlü isim ameliyatın detayları hakkında bilgi verdi.

ekran-goruntusu-2024-03-11-170639.png

"HEPİNİZE HAKKIM HELAL, SİZ DE HELAL EDİN"

Kobra Murat, "Mübarek Ramazan ayının ilk gününde 2'inci ameliyatıma giriyorum, tüm İslam aleminden ve sevenlerimden helallik ve dua bekliyorum. Allah hepinizden razı olsun hepinize hakkım helal olsun, sizler de hakkınızı helal edin. Tekrar tekrar sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 2 ay önce bağırsak çatlaması ameliyatı olmuştum. Aradan 2 ay geçti torbaları aldırmak için tekrardan ameliyat olacağım. Fakat birinci ameliyatın aynısı olacak. Kapalı ameliyat değil" ifadelerini kullandı.

ekran-goruntusu-2024-03-11-170353.png

KOBRA MURAT KİMDİR?

Kobra Murat takma adıyla bilinen Murat Divandiler aslında İstanbul Balat'ta yaşayan bir terzi. Kobra Murat, babasının, dedesinin, büyük büyükdedesinin doğduğu bu mahallede sürdürüyor hayatını. Kendi çevresinde çok ünlü bir terzi. Kobra Murat, 26 yıl önce konfeksiyonda tanıştığı Emine ile evlendi. Oğulları Doğuş ve Yiğithan’dan sonra, mutlaka bir kız çocuk sahibi olmak istediler. Altı yıl sonra dilekleri yerine geldi, 30 Temmuz 2007’de Sergül dünyaya geldi.

Kobra Murat, Roman düğünlerinin aranan modacısı olmasının yanı sıra performanslar sergilediği şarkıcılığı ile biliniyor.

Roman Show adlı bir albümü bulunan Kobra Murat Çukur dizisinde de kullanılan Geliyor Havalı Geliyor adlı şarkıyı Cansever ile birlikte seslendirdi. Albümdeki şarkılar arasında ise Yakadan Paçaya Kalite, Ye Paranı, Köftemiz, Kim Bizi Çekemiyorsa ve Oh Canıma Değsin gibi şarkılar yer alıyor.