Kuş Uçuşu sezon finali ne zaman geliyor?

Netflix, başrollerini Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol’un paylaştığı Kuş Uçuşu dizisinin final sezonu için tarih verdi.

Kuş Uçuşu'nun 3. sezonundan ilk fragman geldi. Netflix, dizinin son sezonu için tarih verdi. 

Başrollerini Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol’un paylaştığı Kuş Uçuşu'nun sezon finali için geri sayım başladı. 3. sezonun ilk fragmanı da seyirciyle buluştu. Peki, Kuş Uçuşu 3. sezonu ne zaman yayınlanacak?

ekran-goruntusu-2024-03-15-181738.png

KUŞ UÇUŞU 3. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Kuş Uçuşu'nun 2. sezonunda dizi karakterleri Lale Kıran ve Aslı Tuna arasındaki savaşa beklenmedik bir yön veren dizi, son sezonuyla dijital platforma geri geliyor.

Tahtın sahibi konusunda yaşanan ani değişim tüm dengeleri bozuyor ve yeni ittifakların kurulmasına yol açıyor.  Kameraların karşısına bu defa başka bir tanıdık yüz yerleşirken, önceki ittifaklar bozuluyor, yeni ilişkiler kuruluyor ve habercilik dünyasında kartlar bir kez daha yeniden dağıtılıyor.

Netflix, 11 Nisan’da izleyiciyle buluşacak üçüncü ve final sezonundan ilk klibi yayınladı.

640xauto.webp

KUŞ UÇUŞU DİZİSİNİN KONUSU NE?

 

Kuş Uçuşu dizisinin konusu. Bakış açıları, yaklaşımlar ve hedefe giden yolda yürüme biçimleri X kuşağına göre artık bambaşkadır. Genç bir kadın olan Aslı da kariyer basamaklarını tırmanmak için çok çalışmaya güvenmek yerine "kuş uçuşu" gitmeye çalışır. Yeni dünyanın yöntemleriyle en üste ulaşmaya çalışan Aslı, amacına ulaşabilecek midir?