Şener Şen'i hiç böyle sinirli görmediniz! Cenazede gergin anlar

Usta oyuncu Şener Şen'i cenazede çileden çıkardılar. Kayhan Yıldızoğlu'nun cenazesinde gergin anlar yaşandı.

Usta sanatçı Kayhan Yıldızoğlu'nun hayatını kaybetmesinin ardından Yıldızoğlu'nun cenaze törenine katılan usta oyuncu Şener Şen, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarına tepki gösterdi.

YEŞİLÇAM'DA BİR YILDIZ DAHA KAYDI

Yeşilçam'da sayısız filmin yanı sıra Çiçek Taksi, Selena, Akasya Durağı gibi yapımlarda yer alan usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu, 90 yaşında İstanbul'da hayata gözlerini yumdu.

"YETER YA" DİYEREK İSYAN ETTİ

Usta ismin Levent Camii'ndeki cenaze törenine sanat camiasından birçok isim katıldı. Onlardan biri de usta oyuncu Şener Şen'di. Yıldızoğlu'nun törenine katılan Şener Şen, vatandaşların yanına gelerek fotoğraf çektirmek istemesinden rahatsız olarak "Yeter ya" diyerek bağırdı. 

Törene katılanlar arasında Yıldızoğlu'nun eski eşi Suna Yıldızoğlu, Müjdat Gezer, Meltem Cumbul ve Menderes Samancılar gibi isimler de vardı.

ekran-goruntusu-2024-03-11-193752.png

KAYHAN YILDIZOĞLU KİMDİR?

 

Kayhan Yıldızoğlu, 28 Mayıs 1933’te İstanbul Yeşilköy’de doğdu. 1955 yılında askerliğini yedek subay olarak yapan Yıldızoğlu ardından İstanbul kambiyosunda döviz komiseri oldu. Tesadüfen Muhsin Ertuğrul tarafından çağrıldığı oyunculuk seçmelerinde beğenilince Yıldızoğlu için yeni bir dönem başladı. Yıldızoğlu 1976 yılında Suna Yıldızoğlu ile nikâh masasına oturdu. Çift 2 yıl evli kaldı. Haldun Taner’in yönlendirmesiyle ilk filmini 1966 yılında çeviren Yıldızoğlu, Türk sinemasında genellikle rahip, doktor, komiser gibi yardımcı rollerde oynadı. Tiyatroyu 2015 yılına kadar sürdüren usta oyuncu 300’ü aşkın film ve 1986’dan sonra ‘Selena’, ‘Çiçek Taksi’ gibi birçok televizyon dizilerinde rol aldı.