Sharon Stone'dan yıllar sonra gelen Kurtlar Vadisi itirafı

Sharon Stone'dan yıllar sonra gelen Kurtlar Vadisi itirafı

Dünyaca ünlü oyuncu Sharon Stone, bir dönemin efsane dizisi Kurtlar Vadisi'nde rol almasına ilişkin dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Sharon Stone, TRT World'de yayınlanan 'Turkish Tea Talk' programına konuk oldu. Stone, Kurtlar Vadisi'nin setinde yaşadıklarına ilişkin konuştu.

i.webp

Hollywood yıldızı, İskoçya'nın eski Başbakanı Alex Salmond'ın sunduğu 'Turkish Tea Talk' (Türk Çayı Sohbeti) programında her zaman Temel İçgüdü filmiyle hatırlanmak istediğini söyledi.Sharon Stone yayında 'Kurtlar Vadisi' hakkında da konuştu.

mv5bnje3otk3ytatyjiymi00ymjmltljmtetzdzlmjqzodhhzdazxkeyxkfqcgdeqxvymjm0mzkxnzu-v1.jpg

KURTLAR VADİSİ İTİRAFI

Dizinin Los Angeles çekimlerinde, Kurtlar Vadisi'nin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, Sharon Stone ve Andy Garcia birlikte sahneler çekmişti.

mv5bntu5nzdmnwitzjcyni00zjvmlwfjnjqtytdjyzg4zwjizdc3xkeyxkfqcgdeqxvyndg4mjkzndk-v1.jpg

"ÇOK İYİ PARA ÖDENDİ"

Stone, kendilerine cömert bir ücret ödendiğini ve lüks setteki deneyimini şöyle anlattı:

"Bize gerçekten çok iyi para ödendi. Andy ve ben sete geldik. Ancak sette kimse İngilizce konuşmuyordu. Herkes Türkçe konuşuyordu, biz ise İngilizce... Sahnelerde de bizimle Türkçe konuşuyorlardı, biz ise İngilizce yanıt veriyorduk.

i-001.webp

"KİMSE İNGİLİZCE KONUŞMUYORDU VE NE YAPTIĞIMIZI HİÇ BİLMİYORDUK"

Ne olduğunu anlamıyorduk. Sahnenin konusu hakkında, bizim ne yapmamız gerektiği hakkında hiçbir fikrimiz yoktu. Tamamen kaybolmuştuk. Gördüğüm en lüks set, muhteşem kostümler... Ama hiç kimse İngilizce konuşmuyordu ve ne yaptığımızı hiç bilmiyorduk. Andy'ye dönüp 'Ne yaptığımız hakkında hiçbir fikrim yok' dedim.'

mv5bn2ninzc2odatytrlny00zjrklthhnzytnte2ywm3ywriytvlxkeyxkfqcgdeqxvymjyzntq5njc-v1.jpg

SHARON STONE KİMDİR?

 

Dört çocuklu bir ailenin ikinci çocuğu olan Stone 1975 yılında, Saegertown Lisesi’nden mezun oldu. Henüz 16 yaşındayken Edinboro Üniversitesi’ne girmeyi başardı.

1-js293212524.webp

Üniversitede okuduğu sırada Mc Donalds’da kasiyer olarak çalışan Stone, 1975 yılında  Miss Pennsylvania güzellik yarışmasına katıldı ve birincilik elde etti. 

sharon-stone-ss-2.webp