Yurt Gazetesi'nin değerli okurları...

Bugün gelinen nokta ve mevcut siyasi oteritenin durumu ortada.
Türkiye Cumhuriyetinin tarihi boyunca böyle bir genel seçim süreci yaşanmadı. Bir tarafta "Diktatöryal" bir "Saltanat" rejimine karşı tam bağımsız bir Türkiye ile birlikte daha fazla demokrasi daha fazla adalet ve daha fazla özgürlüklere talip olan bir yüzde elli, diğer tarafta ülkeyi talan eden, özgürlükler ve demokrasinin ayağına prangalar vururken, "Yüzde elliyi evde zor tutuyorum" diyerek her fırsatta milisleriyle birlikte "1100 odalı Kaçak Saray"dan halkını tehdit eden bir "Tiran" ile karşı karşıyayız.

Söylenecek çok söz lakin bu sözleri metne dökecek ne zaman ne de özgürlük var. Sözü fazla uzatmayacağım.

7 Haziran. ülkenin kaderinin de tayin edileceği çok önemli bir gün. CHP İstanbul 3.Bölge milletvekili adayı olarak ben ve ön seçimden başarıyla çıkan diğer milletvekili adayı yol arkadaşlarımın üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirdiğine inanarak bunun sağladığı vicdani rahatlığını yaşıyoruz.
2 aydır seçim çalışması yaptığımız bölgede sıkmadık el, çalmadık kapı ve bakmadık göz bırakmadık. Sabah güneş doğarken işe giden emekçi vatandaşlarımız ile gün içinde esnaflarımızla ve akşamdan gece yarısına kadar sivil toplum örgütleriyle birlikte 3.bölgede bulunan tüm dernekleri ziyaret ederek seçim bildirgemizi ve iktidar olduğumuzda Başbakanımız Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde inşaa edeceğimiz "Yaşanacak bir Türkiye"yi anlattık.
Şimdi sıra sizde...

Sandık başına gidecek her yurttaşın önce sandığa iradesini sonra da namusu niteliğinde olan bu iradesini, son sandık sayılıp, son birleştirme tutanağı kayda geçirilene kadar koruyacağından eminim.

Siyasi iktidar ve onun rantperest uzantıları sona yaklaştı. Biz 8 Haziran sabahı üzerine karanlık çökmüş bu güzel vatanımızın Başbakan Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde doğacak güneş ile aydınlanacağına yürekten inanarak son kez diyoruz ki;
7 Haziran Pazar günü "Gelin oy verin GİTSİNLER"

Önceki ve Sonraki Yazılar