Küçük Melekler"den Kardeş Okula Kıyafet Yardımı

Küçük Melekler"den Kardeş Okula Kıyafet Yardımı

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde bulunan Sanayiciler İlköğretim Okulu kardeş okul projesiyle, Ağrı’nın Doğubeyazıt İlçesi’ne bağlı Dodakli Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerine kıyafet yardımında bulundu. Okul Aile Birliği Başkanı Saadet Arslan ve Okul Müdürü Alpay Arı öncülüğünde başlatılan kampanya veliler ve öğrencilerden büyük destek gördü.

Tekirdağ’ın  Kapaklı ilçesinde bulunan Sanayiciler İlköğretim Okulu, kardeş okul olarak belirlenen Ağrı’nın Doğubeyazıt İlçesi’ne  bağlı Dodakli Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri için yardım topladı.Hazırlanan  ve içerisinde mont, bot, kışlık çorap, çamaşır ve kırtasiye malzemelerinden oluşan 70’e yakın koli ve paketler, kargoya verilerek Ağrı'ya gönderildi. Hazırlanan kargolar Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz’ın da katıldığı resmi törenle gönderildi. Törende veli ve öğrencilerin sevinci  görülmeye değerdi. Yardım kampanyasında destek veren minik öğrenciler kendi elleriyle Ağrıdaki öğrenciler için atkı ördüler. Kampanyaya büyük destek veren veliler ise adeta gecelerini gündüzlerine katarak yardım malzemelerini hazırladı.

Sanayiciler İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Saadet Arslan, öğrencilerinin kışlık kıyafet ihtiyacı olduğunun öğrenmeleri üzerine bir kampanya başlattıklarını kaydetti.
Toplumsal duyarlılık bilincini öğrencilere aşılamak istediklerini belirten Arslan, "Bu tarz projelerin hem okulumuzda hem de toplumsal hayatın içerisinde yaygınlaşması gerektiği kanaatindeyim. Bu projeye destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi Toplanan malzemeleri kargoyla okula yolladıklarını aktaran Arslan, çocuklar arasındaki bu tür yardımlaşmaların kendilerini mutlu ettiğini sözlerine ekledi.