İşte sevişmenin en ideal zamanı

İşte sevişmenin en ideal zamanı

Yapılan bir araştırmaya göre yılın en çok hangi döneminde ve hangi günlerinde cinsel ilişkiye girildiği açıklandı.

Hamile kalmak için en uygun tarihleri takip etmeye yarayan mobil aplikasyon Kindara'nın araştırmasında yılın en çok hangi döneminde ve hangi günlerinde cinsel ilişkiye girildiği açıklandı. Kadınlar bugünlerde çok kıymetli bir doğum kontrol yöntemiyle karşı karşıya: akıllı telefonları! Hamile kalmak isteyen kadınların kullandıkları bir mobil aplikasyon olan Kindara, bugüne kadar 30 bin kadının döngülerini takip ederek sağlıklı biçimde gebe kalabilmesi için yol gösterdi.

Kindara CEO’su William Sacks ve ekibi; 1,5 milyon datayı inceledi son 22 ayda en çok cinsel ilişkiye girilen zamanları belirledi. 

SEKS İSTATİSTİKLERİ

** Seksin en doğru zamanı şu an. Yani kış tatilleri… ** 16 Eylül ve sonrasında bebek doğumları artıyor.

** Yeni yıl ve sonrasındaki ilk 1 hafta, cinsel ilişkinin en popüler yaşandığı dönem.

** 14 Şubat Sevgililer Günü akşamı da popülerlik sıralaması içinde.

** En çok seks yapılan üç gün; Pazar, Cumartesi ve Cuma.

** En az seks yapılan gün ise Salı.

** Çalışma hayatı libidoyu her şekilde kötü etkiliyor.

** Kadınların kendilerini en şehvetli hissettikleri gün, regl döneminin 6. Günü. Bu günden itibaren ilk bir hafta da kadınlarda cinsel isteğin zirve dönemi. ‘The Optimized Woman’ kitabının yazarı Miranda Grey, bu döneme ‘dinamik faz’ diyor.

** Zamanlamanın en kötü olduğu dönem ise adet döneminin başlangıcından bir gün öncesi. Kadınlar bu dönem enerjileri çekilmiş gibi hissediyor ve asla cinsel istek içine giremiyorlar.