Alevi Derneklerinden Esen'e tam destek

Alevi Derneklerinden Esen'e tam destek

Cumhuriyet Halk Partisi Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih ESEN, Antalya Kızılharık Mahallesinde bulunan Cemevi'ni ziyaret etti.

Aliseydi KARAGÖZ / YURT

CHP Konyaaltı Belediye Başkan adayı Semih Esen'i burada, Antalya Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Genel Başkanı Ercan Geçmez, Genel Sayman Binali Efe, Antalya Şube Başkanı Nurettin Erdoğan, Halkevleri Antalya Şube Başkanı Kutay Meriç ile Vakıf Yönetim Kurulu üyeleri ve coşkulu bir kalabalık karşıladı.

Cemevi'nde yoğun ilgi gösterilen CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih ESEN, desteklerinden dolayı herkese teşekkür etti.

DİLİ, IRKI, NE OLURSA OLSUN, EŞİT HİZMET...

CHP Konyaaltı Belediye başkan adayı Semih Esen, Antalya Cemevi ziyaretinde “Dili, dini, ırkı, ne olursa olsun herkese eşit hizmet vermek zorundayız. Göreve geldiğimizde de bu şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz.” dedi.
Esen, “Aleviler bu coğrafyada tarih boyunca her zaman aydınlanma hareketinin en önemli öncüleridir. Alevileri, siyasette göreve gelince değil, ondan daha önce de farkındaydık ve bundan sonrada farkında olacağız. Farkındayız çünkü bütün siyasilerin görevidir.

Hem Partim hem de biz bu bilinçteyiz. Bundan sonra da bu şekilde devam edeceğiz. Dili, dini, ırkı, ne olursa olsun herkese eşit hizmet vermek zorundayız. Göreve geldiğimizde de bu şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz.

Konyaaltında oylarımızı daha da yukarıya taşıyarak, hem Konyaaltın’ı hemde Büyükşehiri kazanacağız. Bu anlayışı İlçemizden başlayarak Antalya’ya ve Türkiye’ye yayacağız.” diye konuştu.

GEÇMEZ, "ESEN'E DESTEĞİMİZ TAM"

Gerçekleştirilen cemevi ziyaretinde bir konuşma yapan, Hacı Bektaşi Veli Kültür Vakfı Genel Başkanı Ercan GEÇMEZ, CHP Konyaaltı Belediye Başkan adayı Semih Esen'e desteklerinin tam olduğunu belirtti.

Geçmez, “ Cumhuriyet Halk Partisine ciddi destek veren topluluğuz. Bu sebeple de Antalya ve Konyaaltın da sizlere her zaman destek vereceğiz. Hukukun ve Demokrasinin üstün olduğu bir düzene kavuşmak için yoksulluğun, yoksulluğun, kadın cinayetlerinin ve emek hırsızlığının karşında her zaman solun bir alternatif olması gerekir. Bu anlamda da solun önü her zaman açık.” dedi

BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ..

CHP Konyaaltı Belediye Başkan adayı Semih Esen, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı ziyaretinin ardından, ikinci ziyaretini Alevi Kültür Derneği Antalya Şubesine yaptı. CHP'li Esen'i burada dernek Başkanı Hasan Kaya, Kadın Kolları Başkanı Selvet Yeke, Erzincanlılar Derneği Başkanı Namık Karasu ve Amasya Merzifonlular Derneği Başkanı Hüseyin Bambal karşıladı.

Esen, ziyarette desteklerinden dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ederek, duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Antalya Alevi Kültür Derneği Başkanı Hasan Kaya; Bundan sonra yapılacak olan el ele vererek çok çalışmak. Başkanımız Semih Esen'in her zaman yanında olduk. Yanında olmayada devam edeceğiz” dedi

ÇALIŞMALARA DESTEK VERECEĞİZ...

CHP Konyaaltı Belediye Başkan adayı Semih Esen, son ziyaretini Antalya Konyaaltı Alevi Kültür Derneğini ziyaret ederek gerçekleştirdi.

Dernek Başkanı Abidin Şahin; "Bizlere sağladıkları katılardan dolayı Belediye Başkanımız ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Muhittin Böcek’e teşekkür ediyoruz. Semih Esen şu an İlçemizin Belediye Başkan adayı olmuştur. Bizler Başkan Adayımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Çalışmalarında da destek olacağız, dedi.

Dernek üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen “ Bugün bu tesisi Konyaaltına kazandıran, katkı koyan Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e teşekkür ediyoruz. “ diye konuştu.

OYLARIMIZI YÜKSELTECEĞİZ...

Esen, yaptığı konuşmada “Önümüzde ki dönemde de her türlü etkinliklerin gerçekleşmesi için elimizden gelen katkıyı koymaya devam edeceğim. Belediyeler vatandaşlara eşit hizmet sağlamak zorundadır. Bizler bu hizmeti sağlarken Partimizin ilkelerinden asla ayrılmayacağız ve Cumhuriyet Halk Partisi bu işi gerçekten adaletli yapıyor düşüncesini bir kez daha ortaya koyacağız. Sizlerin katkıları ve desteğiyle Konyaaltın da oylarımızı daha da yükseğe taşıyacağımıza ve Büyükşehir’i yeniden kazanacağımıza yürekten inanıyorum.” dedi.