Tuncay Özkan ilçe başkanlarıyla ne konuştu?

Tuncay Özkan ilçe başkanlarıyla ne konuştu?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, İzmir Palas Otel’de saat 11.00’de başlaması beklenen toplantı öncesi ilçe başkanlarını kapıda karşıladı.

Özgür TUĞRUL-YURT

Aday adayı olmak amacıyla görevinden istifa eden ancak yerlerine henüz resmi atama yapılmayan ilçelerin istifa eden başkanları ile yeni atanan ilçe başkanlarının da katılması beklenen toplantıda yerel seçim sürecine dair sürecin ele alınması bekleniyor.

Toplantıya CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İl başkan yardımcıları Özkan Tice, Hasan Ali Oray, Selçuk İlçe Başkanı Merve Çalışkan, Dikili İlçe Başkanı Hasan Altıparmak, Bergama İlçe Başkanı Ecevit Canbaz, Kemalpaşa İlçe Başkanı Mehmet Ayçil, Bornova İlçe Başkanı Asım Güven, Menemen İlçe Başkanı Hürol Taklak, Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat, Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Kiremitçi, Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ, Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım, Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan, Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan, Balçova İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz katıldı. 

İzmir Palas Otel’de saat 11.00’de başlayan ve yaklaşık 3 saat süren toplantı sonunda açıklama yapan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, toplantıda yerel seçim sürecine dair yapılması gerekenler, genel merkez ve il-ilçe örgütleriyle iletişim ve koordinasyonun sağlanması gerektiği konusunu görüşüldüğünü belirti.

“Genel Başkan Yardımcımız sayın Tuncay Özkan’ın davetiyle bir araya geldik. Zaten böyle bir program yapmayı düşünüyorduk. Ancak atama bekleyen Seferihisar(yönetimi atanmayan), Tire, Karaburun tamamlandıktan sonra düşünüyorduk. Ancak Tuncay Bey'in daveti üzerine bir araya geldik” dedi.

Tuncay Özkan ilçe başkanlarıyla ne konuştu?

Deniz Yücel, birlikte hareket edeceklerini ve hedeflerinin 30 ilçe ve Büyükşehir'de başarılı olmak olduğunu kaydederek, şöyle konuştu:

“İyi niyetli bir davet. Partinin başarısını arttırmaya yönelik. Öyle görüyoruz. Tüm ilçe başkanlarını davet ettim, katılmaları konusunda gerekli uyarı ve hatırlatmayı yaptım. Kendileri de sağ olsun gelip katıldılar. Tuncay bizim İzmir milletvekilimiz, Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız. Genel Merkez ve Başkanımızı temsil eden il başkanı ve il yönetimidir. Bizim bu konuda kafa karışıklığımız, tereddütümüz yok. Onun da olmadığını düşünüyoruz. Örgütte de böyle bir tereddüt ve kafa karışıklığı yok. Önemli olan partimizin başarısı. Önemli olan 30 ilçeyi kazanma hedefimiz. Bu hedefe ulaşmak için de gerekli her çalışmayı yapacağız. İletişim ve koordinasyonu da sağlayacağız. Bizim basın ve halkla ilişkilerden sorumlu genel başkanımız ve İzmir milletvekilimiz olsa da Tuncay Bey'in de katkı ve önerilerden faydalanacağız.”

Tuncay Özkan ilçe başkanlarıyla ne konuştu?

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BELLİ İLÇELERDE YÖNTEMLER BELİRLENECEK 

Toplantıya dair bilgi de veren CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “Önümüzdeki yerel seçimlerde partimizin başarıya ulaşması, başarısının artması için iletişim ve koordinasyonun arttırılması konusunda önemli bir toplantı oldu. Sohbet toplantısı yaptık. İlçe başkanlarımız görüşlerini paylaştılar ve genel olarak. Belediye başkan ve meclis üyesi adaylarının belirlenmesi hususunda görüşlerini paylaştı. Önümüzdeki hafta belli ilçelerde yöntemler belirlenecek ve adaylar bir an önce açıklanacak” dedi.