Semre Teyze’nin tek varlığı olan kedisiyle hikayesi

Semre Teyze’nin tek varlığı olan kedisiyle hikayesi

95 yaşındaki Semra Teyze'nin hayattaki tek varlığı kedisi Uğur... Evinde geçirdiği kaza sonrası ameliyata girecek olan Semra Teyze, kendisine bir şey olması durumunda kedisi Uğur'un uyutulmasını istedi. Hikaye de burada başladı...

94 yaşındaki Semra Teyze, tüm sevdiklerini kaybetmiş. Kedisi Uğur hariç. Semra Teyze, evinde geçirdiği kaza sonrası düşüp hastaneye kaldırılmasıyla tanındı. Riskli bir ameliyata girecek olan Semra Teyze, eğer ameliyattan çıkamazsa sokağa atılmasından korktuğu 18 yaşındaki kedisinin uyutulmasını istemiş.

Semra Teyze'yi ve hikayesini öğrenen hayvan dostları sosyal medya hesaplarından durumu paylaşarak çözüm bulmaya çalıştı. 18 yaşında olmasına rağmen oldukça sağlıklı olan Uğur kedinin uyutulmasını önlemek için seferber olan hayvanseverler hem Semra Teyze'ye hem de kedi Uğur'a sahip çıktı.

Hayvan dostu Oral Yalçın, Semra Teyze'nin bakıcısı ile irtibata geçerek kedi Uğur'u önce güvenilir bir yere sahiplendirdi, daha sonra kendi sahiplenmeye karar verdi.

SEMRA TEYZE’NİN DURUMU İYİ

Ameliyatı başarılı geçen Semra Teyze'nin durumu iyi.

Kedisi Uğur ise yeni yuvasına alışmaya çalışıyor.

18 yıl sonra başka bir evi ve insanı olan Uğur için çok kolay bir durum değil.

Üzgün ve şaşkın olan Uğur ilk bir kaç gün yemek yemeyip kendini sevdirmemiş.

Ancak şuan mama yemeye ve kendini sevdirmeye başlamış. Semra Teyze, Tıp Fakültesinden hasta bir yakınına bakmak için ayrılmış, tekrar başlayamamış.

Daha sonra matematik öğretmenliği yapmış. Albay eşini 35 sene önce kaybetmiş.

Oğlu ise 10 sene yatağa bağlı kaldıktan sonra vefat etmiş. Semra Teyze kedisi Uğur ile bir başına kalmış.

Oğlu öldükten sonra şu anda oturduğu evini de Türk Eğitim Vakfı'na bağışlamış.