Aziz Yıldırım kolları sıvadı: "Hazırlanın"

Aziz Yıldırım kolları sıvadı: "Hazırlanın"

Fenerbahçe'de başkanlık bilmecesi devam ederken eski başkan Aziz Yıldırım'ın, ekibine 'hazırlanın' mesajı verdiği aktarıldı.

Fenerbahçe'de gerilim dolu bir süreç yaşanırken başkanlık muamması da devam ediyor. Kongrede adaylık için Ali Koç, Aziz Yıldırım ve Sadettin Saran isimleri geçerken, Yıldırım cephesinde önemli bir gelişme yaşandı.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre Fenerbahçe'nin efsane eski Başkanı Aziz Yıldırım'ın yakınındaki isimlere kongrede adaylık için hazır olmalarını söylediği belirtildi.

1586866-jpg.webp

"HAZIR OLUN VE BENDEN HABER BEKLEYİN"

Sports Digitale Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu'nun bildirdiğine göre Yıldırım, başkanlık döneminde birlikte çalıştığı sportif ve idari ekiplerine, 'Hazır olun ve benden haber bekleyin' talimatını verdi.

ekran-goruntusu-2024-05-10-162242.png

Yıldırım hafta başında, "Herhangi bir planlama ve çalışma içerisinde olursam, bunu bizzat kamuoyuyla paylaşırım" demişti ancak bu kendisinin aday olacağı yönündeki söylentileri durdurmadı.

Fenerbahçe'de kongrede kimlerin aday olacağı konusunda belirsizlik sürüyor. Mevcut Başkan Ali Koç daha önce aday olmayacağını söylemiş olsa da basına yansıyan haberler kendisinin tekrar aday olacağı yönünde. Sadettin Saran, Koç'un adaylığını bugün içinde duyurmaması durumunda başkanlığa adaylığını resmen koyacağını bildirmişti.