Aziz Yıldırım'dan 'adaylık' açıklaması

Aziz Yıldırım'dan 'adaylık' açıklaması

Fenerbahçe'de şampiyonluk umudunun kalmamasının ardından gözler kongreye çevrildi. Aday olacağı konuşulan isimlerden biri de Aziz Yıldırım'dı. Eski efsane başkandan bu konuda açıklama geldi.

Fenerbahçe'nin efsane eski Başkanı Aziz Yıldırım, haziran ayında yapılacak olağan seçimli genel kurulu hakkında bir açıklama yaptı. Yıldırım yayımladığı açıklamada, "Herhangi bir planlama ve çalışma içerisinde olursam, bunu bizzat kamuoyuyla paylaşırım" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe matematiksel anlamda şampiyonluk yarışından henüz yüzde 100 kopmazken, Ali Koç  yönetiminin verdiği kararlar ve peş peşe kaybedilen puanlar sarı lacivertli taraftarın sabrını taşırdı. Neredeyse 10 yıldır şampiyonluğa hasret olan taraftar Ali Koç'un istifasını istiyor.

Öte yandan yaklaşan kongrede Ali Koç, Sadettin Saran ve Aziz Yıldırım'ın başkanlık için ismi geçiyor. Özellikle Yıldırım'a ilgi yoğunken dikkat çeken bir açıklama Aziz Yıldırım cephesinden geldi. 

"KAMUOYU MANİPÜLE EDİLMEKTEDİR"

Aziz Yıldırım'ın açıklaması şu şekilde:

"Son günlerde, şahsımla ilgili yazılı ve görsel basında bir çok asılsız haberler ve yorumlar yer almakta, kamuoyu manipüle edilmektedir.

"HERHANGİ BİR ÇALIŞMA İÇİNDE OLURSAM BİZZAT PAYLAŞIRIM"

Daha önce de bir çok kez ifade ettiğim gibi, ben herhangi bir planlama ve çalışma içerisinde olursam, bunu bizzat kamuoyuyla paylaşırım.

Şahsım tarafından yapılan bilgilendirmeler dışında, hakkımda yapılan manipülatif haberlere itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederim."