Binali Yıldırım'dan İmamoğlu açıklaması

Binali Yıldırım'dan İmamoğlu açıklaması

AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım açıklama yaptı.

AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Eyüpsultan'da Cumhur İttifakı'nın 39 adayıyla birlikte cuma namazını kıldıktan sonra açıklamalarda bulundu.

Yıldırım'ın açıklamasından satır başları şöyle; 

Buradan yola çıkıyoruz. İnşallah 39 ilçe ve büyükşehir olarak aziz İstanbulluların güvenini kazanmış bir şekilde İstanbul'un geleceği için hizmete başlayacağız. Halka hizmet Hak'ka hizmettir. Tecrübemiz, yaptıklarımız İstanbul için yapacaklarımızın teminatı olacak. Bu şehri fetheden Fatih Sultan, süsleyen Mimar Sinan, kurtaran Gazi Mustafa Kemal ve 1994'de Recep Tayyip Erdoğan gelmiş yeni bir dönem açmıştır. 

İstanbulluları abad etmeyi buradan şahsım ve arkadaşlarım adına vaad ediyorum. Cumhur İttifakı olarak bu seçime giriyoruz. 

SORULAR ÜZERİNE

Ekrem İmamoğlu'na hayırlı olsun diyorum, başarılar diliyorum. İstanbul projelerimizi 7 Ocak günü basınla bir değerlendirme, tanışma toplantısı yapacağız. Orada ipuçlarını vereceğiz. 15 Ocak'tan itibaren de projelerimizi önerilerimizi ve İstanbulluların bizden beklediklerini kapsamlı bir şekilde duyuracağız. 

DENİZ BAYKAL ZİYARETİ

Sayın Deniz Baykal'ı ziyaret ettim. Kendisini moralli buldum. Çok iyi karşıladı.