Fenerbahçe'den Galatasaray'a olay FETÖ göndermesi: "Dualarla himmetlerle ayağa kaldırılan kulübe notumuz..."

Fenerbahçe'den Galatasaray'a olay FETÖ göndermesi: "Dualarla himmetlerle ayağa kaldırılan kulübe notumuz..."

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında sular durulmuyor. Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi hedef almasının ardından sarı lacivertlilerden çok sert bir yanıt geldi.

Trendyol Süper Lig'in 25. Haftasında Fenerbahçe, kendi evinde Alanyaspor ile 2-2 berabere kalınca uzun sürenin ardından liderlik koltuğunu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırdı. 

"KIRMIZI KARTLARA KÖR BİR HAKEM, KOMİK BİR PENALTI"

Liderlik koltuğuna oturan sarı kırmızılılardan, Fenerbahçe maçının ardından dikkat çeken bir paylaşım geldi. Sarı Kanaryaları hedef alan Cimbom, X hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Kırmızı kartlara kör bir hakem, komik bir penaltı… Skandal hakem kararlarıyla şampiyonluğu emeklilik ikramiyesi olarak verme operasyonunuz gerçekleşmeyecek, baskıya boyun eğenlere rağmen hak eden kazanacak!"

ekran-goruntusu-2024-02-12-160550.png

"KURGU ŞAMPİYONLUKLARIYLA FUTBOL TARİHİNE KAZINAN..."

Fenerbahçe'nin bu paylaşıma yanıtı ise çok sert oldu. FETÖ elebaşı Fethullah Gülen ile Galatasaraylı oyuncuların yer aldığı fotoğraf karelerine ve görüntülere göndermede bulunan sarı lacivertliler şu paylaşımla Aslanlara yanıt verdi:

"Kör hakemleri, komik penaltıları, yıllarca konuşulan skandal hakem kararlarını ve tiyatro maçları en iyi bilen; kurgu şampiyonluklarıyla futbol tarihine kazınan, dualarla himmetlerle ayağa kaldırılan kulübe notumuz; “Kişi kendinden bilir işi…” Bu sezon saha içi saha dışı kurgularınız tutmayacak; algı, manipülasyon ve yalanlar değil hak eden kazanacak, FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLACAK."

ekran-goruntusu-2024-02-12-160554.png