Fenerbahçeliler sinemaya akın edecek! Zaferin Rengi filminin yeni fragmanı yayınlandı

Zaferin Rengi filminin yeni fragmanı yayınlandı. Fenerbahçelilerin büyük bir merak ve heyecanla beklediği filmi Zaferin Rengi için sayılı günler kaldı.

16 Şubat’ta vizyona girecek, yapımcılığını ve yönetmenliğini Abdullah Oğuz’un üstlendiği ‘Zaferin Rengi’ filminin fragmanı yayınlandı.

ekran-goruntusu-2024-02-07-161558.png

ZAFERİN RENGİ FİLMİNE SAYILI GÜNLER KALDI

Fenerbahçe'nin en önemli futbol başarılarından biri olan ve milli bir zafer etkisi yaratan General Harington Kupası’nın şanlı hikâyesiyle taçlanan; 1918-1923 yılları arasında yaşanmış gerçek olaylardan hareketle Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Anadolu’da başlatılan milli mücadelenin, işgal altındaki İstanbul’da büyümesini ve futbol zaferleriyle kenetlenip, moral bulan Türk halkının bağımsızlık için direnişini konu alan sezonun merakla beklenen filmi Zaferin Rengi’nin izleyiciyle buluşmasına sayılı günler kaldı.

HARINGTON KUPASI

16 Şubat’ta sinemalarda izleyici ile buluşacak Türk spor tarihine damgasını vurmuş en önemli futbol başarılarından biri olan Harington Kupası’yla final yapacak olan filmin ana kahramanı, Fenerbahçe’nin kurucu üyesi ve efsane kaptanı Galip Bey’i yeni neslin yetenekli oyuncularından Kubilay Aka canlandırırken, Peyker rolünde Gülper Özdemir’i izleyeceğiz.

ZAFERİN RENGİ OYUNCU KADROSU

Ayrıca ekranların ve sinemanın güçlü oyuncularından Nejat İşler (Sabri Toprak), Timuçin Esen (Topkapılı Cambaz), Yiğit Özşener (Mustafa Kemal Paşa), Gonca Vuslateri (Vera), Yılmaz Bayraktar (Yüzbaşı Bennett) ve Birce Akalay (Halide Edib Adıvar) da dönemin sembol siyasetçilerine, aydınlarına, askeri figürlerine ve Türk futbol tarihinin kahraman sporcularına hayat veriyor.

Filmin fragmanında, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Fenerbahçe Spor Kulübü'ne yaptığı ziyaretten ve Fenerbahçe'nin işgal kuvvetleriyle yaptığı maçlardan heyecan verici kareler de yer alıyor.

ZAFERİN RENGİ 16 ŞUBAT'TA SİNEMALARDA

16 Şubat’ta vizyona girecek olan ve yönetmen koltuğunda Abdullah Oğuz'un oturduğu Zaferin Rengi filmi, oyunculukları, dekor, makyaj ve kostüm tasarımlarıyla da izleyiciyi bir asır öncesinin İstanbul’una geri götürecek.

Zaferin Rengi 16 Şubat’ta sinemalarda olacak.