'Fabrikalarda, üniversitelerde insanlar savaşa hazırlanıyor!'

'Fabrikalarda, üniversitelerde insanlar savaşa hazırlanıyor!'

Avrupa ülkelerinin seçim ültimatomlarını değerlendiren Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, 'Ülkemizi korumak için kendimizi hazırlıyoruz' açıklamasında bulundu.

Avrupa ülkelerinin seçim ültimatomlarını değerlendiren Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, "Kimsenin iç işlerimize karışmaya hakkı yok, kendimiz korumak için hazırlıyoruz" yanıtı geldi. 

Avrupalı ülkelerin Venezuela'da seçimlere gidilmesi için verdiği süre dolmak üzereyken, İspanya'nın La Sexta adlı televizyon kanalına konuşan Maduro, "Her şey kuzeydeki emperyalist Amerika ve Batılı müttefiklerinin delilik ve saldırganlık derecesine bağlı" ifadelerini kullandı.

Trump darbe girişiminden vazgeçti, Venezuela'yı işgale hazırlanıyor!

'FABRİKALARDA, ÜNİVERSİTELERDE İNSANLAR SAVAŞA HAZIRLANIYOR'
Ülkedeki fabrikalarda, üniversitelerde insanların savaşa hazırlandıklarını sözlerine ekleyen Maduro, "Biz sadece ülkemizde yaşıyoruz ve kimsenin iç işlerimize karışmasını istemiyoruz. Ve ülkemizi korumak için kendimizi hazırlıyoruz" dedi.

AB ülkelerinin seçimlere gidilmesi için kendisine yaptığı çağrı içinse Maduro'nun "Kimsenin ültimatomlarını kabul etmiyoruz" dediği belirtildi.

Yedi AB ülkesinin seçimlere gidilmesi talebiyle Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'ya tanıdıkları sekiz günlük süre bugün doluyor. Almanya, Fransa, İngiltere, İspanya, Portekiz, Hollanda ve Belçika taleplerinin yerine getirilmemesi halinde ABD'nin darbe girişiminin sözcüsü Juan Guaido'yu geçici devlet başkanı olarak tanıyacaklarını açıklamışlardı.

'Hocaların Hocası' açıkladı: Venezuela'da neler oluyor?