Süper Kupa Finali'nde tarihi anlar yaşanacak! Fenerbahçe U19 takımı, Galatasaray karşısında

Süper Kupa Finali'nde tarihi anlar yaşanacak! Fenerbahçe U19 takımı, Galatasaray karşısında

Fenerbahçe, Trabzonspor maçının sonunda uğradığı saldırının ardından radikal kararlar almak için kongreyi topladı. Kongrede Süper Kupa finaline çıkmama kararı aldın. Fenerbahçe bugün Galatasaray karşısına Şanlıurfa'da U19 takımı ile çıkacak.

Şanlıurfa'da oynanacak Süper Kupa maçına Fenerbahçe, U19 takımı ile çıkacak.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar sarı lacivertli kulübün sabrını taşırdı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2 nisan tarihinde olağanüstü kongreyi bir araya getirdi. Lig'den çekilme dahil çeşitli kararların görüşüldüğü kongrede Süper Kupa maçı ile ilgili kritik bir karar alındı.

galatasaray-fenerbahce-super-kupa-finalinin-yayinlanacagi-kanal-belli-oldu-q1wp.webp

Galatasaray ile bugün Şanlıurfa'da oynanacak Süper Kupa Finali için Fenerbahçe, U19 takımını Urfa'ya gönderdi.

TARİHİ ANLAR YAŞANACAK

TFF ile restleşen Fenerbahçe; maç hem ertelenmediği hem de yabancı hakem atanmadığı için, A takımla sahaya çıkmama kararı almıştı.

af423375-b9c9-4c66-b926-df4e6b1cb431.jpg

FENERBAHÇE U19 TAKIMI ŞANLIURFA'DA

Kendi liginde aynı gün Giresunspor'u 4-1 mağlup eden U19 oyuncuları Şanlıurfa'da Galatasaray'a karşı oynanacak maç için yola çıktı. Fenerbahçe U19 Takımı Şanlıurfa'ya gitmek için Dereağzı Tesisleri'nden Sabiha Gökçen Havalimanı'na doğru hareket etti. 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da kafileyle birlikte Urfa'ya giden isimler arasında yer aldı.

0c4d0b60-0d23-4aa3-8a01-3a2e75273e97.jpg

TARAFTAR İKİYE BÖLÜNDÜ

Ali Koç ve yönetiminin aldığı karar sarı lacivertlileri ikiye böldü. Bir grup Fenerbahçe taraftarı maça çıkıp ezeli rakibini yenerek kupayı müzeye götürmek isterken, bir grup Fenerbahçe taraftarı ise tepkinin yerinde olduğunu savundu.

gkjtmycw8aaqr3.jpg

FENERBAHÇE A TAKIMI OLYMPIAKOS MAÇINA ODAKLANDI

Öte yandan Fenerbahçe A takımı ise Avrupa Konferans Ligi'nde karşılaşacağı Yunanistan ekibi Olympiakos maçına hazırlandı. 

SÜPER KUPA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Galatasaray - Fenerbahçe karşılaşması şifresiz olarak saat 21.30'da ekranlara gelecek. Mücadele ATV ekranlarından canlı yayınlanacak.