TFF iftarına boykot! Katılmıyorlar

TFF iftarına boykot! Katılmıyorlar

TFF'nin iftar organizasyonun Fenerbahçe ve Beşiktaş tarafından boykot ediliyor. Birçok takımın da iftara katılmayacağı belirtiliyor.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) İstanbul’da düzenleyeceği iftara Beşiktaş ve Fenerbahçe kulüp başkanları katılmayacaklarını açıkladı.

Öte yandan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in de iftar etkinliğine katılmayacağı belirtildi.

TFF İFTARINA RET

Dün erken saatlerde önce Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın iftara katılmayacağı duyuruldu. Arat, dün akşam İnönü Stadyumu’na son kez geldiğine TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi protesto eden ve bu nedenle Büyükekşi’nin çıkışmasına neden olan siyah beyazlıların en tanınmış tribün grubu Çarşı’nın verdiği iftardaydı.

ALİ KOÇ DA KATILMAYACAK

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un da bu akşamki iftara katılmayacağı kesinleşti. Koç, olaylı Trabzonspor maçı sonrası FBTV’de katıldığı özel yayında TFF’yi Trabzon’daki olayların sorumlusu ilan etmişti. Bugün Trabzon’da basın toplantısı düzenleyen Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ın iftara katılıp katılmayacağı henüz kesinlik kazanmış değil.  

DURSUN ÖZBEK KATILACAK MI?

4 büyüklerden başkan düzeyinde TFF iftarına katılacağı belirtilen tek kulüp Galatasaray'dı ancak gelen son bilgilere göre Dursun Özbek'in de bu etkinliğe katılmayacağı Galatasaray'a yakın sosyal medya hesaplarında dile getiriliyor.