Bu telefon hem bükülüyor, hem renk değiştiriyor

Bu telefon hem bükülüyor, hem renk değiştiriyor

Motorola, renk değiştirebilen katlanabilir akıllı telefonunu tanıttı. En çok dikkat çeken ürünlerden biri ise bileği bir bileklik gibi sarabilen ve her kıyafete uyan şekilde renk değiştirebilen katlanabilir akıllı telefon oldu.

Motorola, son teknoloji ürünlerini Lenovo Tech World 23 etkinliğinde tanıtarak dikkatleri üzerine çekti. Bu etkinlikte en çok dikkat çeken ürünlerden biri ise bileği bir bileklik gibi sarabilen ve her kıyafete uyan şekilde renk değiştirebilen katlanabilir akıllı telefon oldu.

Bu yeni akıllı telefonun ekranı, telefonun normal halindeyken 6,9 inçlik bir panel sunarken, kullanıcı cihazın bir kısmını uzunlamasına büküp katladığında cihaz kendisini 4,6 inçlik bir ekran olarak yeniden ayarlayabiliyor. Bu özellik ise farklı deneyimler isteyen kullanıcılar için paha biçilemez bir inovasyon.

'ELLER SERBEST' DENEYİMİ

Ayrıca, bu giyilebilir cihaz, kullanıcının giydiği kıyafeti inceleyip uygun bir duvar kağıdı ile kaplayabilme yeteneği de sunuyor. Motorola'nın İnovasyon Araştırma Lideri Lexi Valasek, bu cihazın kullanıcılara yeni "eller serbest" adı verilen deneyimi yaşatmasını hedefliyor.

Motorola, akıllı telefonların gelecekteki deneyimini şekillendiren yapay zekanın önemini de vurgulayarak, bu yeni cihazın kişisel asistan ve günlük görevlerin geliştirilmesi, performansın artırılması ve daha anlamlı deneyimler sunulması konularında bir araç olarak kullanılacağını belirtti.

Şirket, esnek donanım yeteneklerini yeniden tanımlayan inovasyonları ve heyecan verici yeni yapay zeka özelliklerini tanıtarak, yapay zeka alanındaki çalışmalarını yeni bir seviyeye taşıdığını ifade etti. Motorola, bu yeni katlanabilir telefonla geleceğe yönelik bir adım atmış gibi görünüyor.