iPhone 15 internete düştü! Görüntüler sızdırıldı

iPhone 15 internete düştü! Görüntüler sızdırıldı

Apple’ın yeni amiral gemisi iPhone 15 ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İşte yeni iPhone 15 Pro’nun son görüntüleri...

Apple'ın üst düzey yeni telefonu iPhone 15 Pro'nun yüksek kaliteli görselleri sızdırıldı.

Sızdırılan görseller, iPhone 15 Pro'nun titanyum bir çerçeveye ve daha yuvarlak bir tasarıma sahip olacağını gösteriyor. Bu tasarım, şimdiki modellerin keskin kenarlarına dair kullanıcıların endişelerini gidermesi bekleniyor.

iphone-15-ffcf-png.webp

iPhone 15 Pro'nun kamera çıkıntısı, önceki modellere göre daha kalın olacak ve kamera çıkıntıları daha büyük olacak. İlginç bir şekilde, Pro Max modeli daha küçük bir kamera çıkıntısına sahip olacak ve söylentilere göre periskop zoom lensini barındıracak. iPhone 15 Pro kameraları, daha fazla ışık yakalayacak ve belli ayarlamalarda aşırı pozlama veya düşük pozlama sorunlarını ortadan kaldıracak "tüm yeni bir sensör teknolojisi"ne sahip olacak.

iphone-15-1-ega9-png.webp

iPhone 15 Pro'da USB-C portlarına geçiş yapılması, şarj etme işleminin daha hızlı ve verimli olacağı anlamına geliyor. Ancak, en hızlı şarj, Apple tarafından onaylanan USB-C kabloları ile sınırlı olacak.

Diğer ilginç bir özellik ise titreşimli ses ve sessiz tuşlarıdır. Bu tuşlar gerçek bir düğmeye basıyormuş gibi hissettirecek. Sessiz anahtarı da kaydırma anahtarının yerine titreşimli bir düğme olacak.

iphone-15-2-2m9s-png.webp

iPhone 15 Pro'nun çerçeveleri, tüm taraflarda 1,55 mm kalınlığında olacak ve ekran camı hafifçe kavisli olacak ve titanyum çerçeveye mükemmel bir şekilde geçiş yapacak. Bu da iPhone 15 Pro'nun öncülünden biraz daha dar olmasını sağlayacak. iPhone 15 Pro'nun ölçüleri 146,47 x 70,46 x 8,24 mm olacak ve iPhone 14 Pro'nun ölçüleri olan 147,46 x 71,45 x 7,84 mm'den biraz daha küçük olacak.

iphone-15-3-yynn-jpg.webp

Yeni sızdırılan görseller, iPhone 15 Pro'nun Deep Red olarak söylentileri çıkan renk seçeneğinin yanı sıra Beyaz, Uzay Siyahı ve Altın renklerinde mevcut olacağını gösteriyor. Her zaman olduğu gibi, Apple hayranları ve teknoloji tutkunları iPhone 15 Pro'nun çıkışını heyecanla bekliyorlar. Sızdırılan görseller heyecanı arttırdı ve Apple'ın bizi neler beklediğini görmek için sabırsızlanıyor