Sağlık olmadan mutluluk olmaz

Sağlık olmadan mutluluk olmaz

Ünlü gazeteci-yazar Ertuğrul Akbay, Dilara Acar-Enes Arslan çiftinin düğününde 118’inci nikah şahitliğine imza attı. Acar Ailesi’nin aile fotoğrafından ise bir köy öğretmenin müthiş başarı öyküsü çıktı.

Sağlık sektöründe yöneticilik yapan Dilara Acar ile Eroğlu Holding finans direktörü Enes Arslan'ın nikah töreni önceki gün Florya'daki Crown Plaza'da gerçekleşti. Genç çift tamamı kadınlardan oluşan keman grubunun çaldığı ezgilerle nikah alanına geldi.

Dilara Acar'ın nikah şahitliğini, 118'inci kez nikah şahitliği yapan duayen gazeteci-yazar Ertuğrul Akbay, Enes Arslan'ın şahitliğini ise Murat Güner yaptı. Akbay genç çifte “Sağlık olmadan mutluluk olmaz” dedi.

FOTOĞRAFTAKİ HAYAT HİKAYESİ 

Nikahın ardından çekilen aile fotoğrafında renkli anlar yaşandı. Acar Ailesi'nin 73 yaşındaki babası Bayram Acar emekli bir köy öğretmeni. Ağrı'nın Şeko Köyü' nde 9 yıl sınıf öğretmenliği yapan Acar, mezun ettiği öğrencilerin hepsini ortaokula yazdırıp eğitim hayatlarını takip ettiğini söyledi. Öğrencilerinin her birinin meslek sahibi olduğunu anlatan Bayram Acar ve eşinin 5 kızı 2 oğlu var. 10 da torun sahibi olan Acar çifti çocuklarının hepsini okutmuş. Üniversite mezunu 7 kardeş arasında kimya mühendisi, doktor, inşaat mühendisi, iktisatçı, finans uzmanı var. Çocuklarının hiçbirinin öğretmenliği seçmemesine üzüldüğünü belirten Bayram Acar en küçük kızını evlendirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Ev hanımı olan eşi Zeliha Acar ile tüm zorluklara rağmen 7 çocuk büyüttüklerini söyleyen Bayram Acar “Çocukları çok seviyoruz. 6 çocuğumuzdan da torun sahibi olduk. Şimdi 7'ncisinden de torun bekliyoruz” dedi.

Bu fotoğrafta, Bayram Acar 7 çocuğu ve torunlarıyla bir arada görülüyor. Fotoğraf, Acar Ailesi'nin en küçük kızı Dilara Acar'ın düğününde çekildi.