CHP'li Esen köy kahvesinde

CHP'li Esen köy kahvesinde

Esen, seçim çalışmalarına hız kesmeden aralıksız devam ediyor.

Aliseydi KARAGÖZ / YURT


CHP'nin 31 Mart seçimleri için, dördüncü grup adaylarını belirlediği Parti Meclisi sonrası, Antalya Konyaaltı Belediye Başkanlığı için adı açıklanan Av.Semih Esen, seçim çalışmalarına hız kesmeden aralıksız devam ediyor.


Mahalle mahalle, köy köy, sokak sokak gezip halkın sorunlarını ve dertlerini dinleyen CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen, Konyaaltı Muhtarlar Derneği Başkanı ile beraber gittiği daha önce köy olan karatepe mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.


Köy Kahvesinde vatandaşların büyük sevgisi ile karşılanan Esen, köylülerle beraber çay içip hem dert, hem de önerileri dinledi. CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen burada yaptığı konuşmada, göreve geldiklerinde hizmet ve yatırımların hızlı bir şekilde devam edeceğini belirterek “Siz isteyin, biz yapalım. İyi ve kötü günde her zaman sizlerin yanında olacağım. Kapım sonuna kadar açık olacak ” dedi


CHPKonyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen'in Mahallelerine yaptığı ziyaretten dolayı çok memnun kaldıklarını ifade eden vatandaşlar “ Başkanımızı çok sevdik. Genç ve güler yüzlü. Başarılı olacağından da hiç şüphemiz yok. Bizlerde başkanımızın her zaman yanında olacağız “ diye konuştular.