Bursa'da korkunç olay! Sevgilisini yakıp arabadan attı

Bursa'da korkunç olay! Sevgilisini yakıp arabadan attı

Af tasarısının konuşulduğu şu günlerde, yasanın kapsamına girecek suçlulardan biri de Bursa'da görüntülendi. Bursa'da meydana gelen olayda, Ümit V. adlı erkek, otomobilde sevgilisini yaktıktan sonra arabadan sokağa attı. O anlar, cep telefonu ile görüntülendi.

Bursa'da yaşanan olay, merkez Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi'nde Şengül Vatansever ile bir süredir birlikte olduğu, Kütayha Domaniç'den gelen erkek arkadaşı Ümit V. arasında yaşandı. İddiaya göre ayrılık aşamasında olan sevgililer, Millet Mahallesi'nde otomobilin içerisinde tartışmaya başladı. Kısa süre sonra tartışma büyüyerek şiddete dönüştü. Ümit V. otomobilde bulunan benzini, Vatansever'in üzerine dökerek Vatansever'i ateşe verdi. Ümit V. yanan kadını araçtan atarak kaçtı. 

Vatansever, üzerindeki giysilerin yanmasının ardından, ölmeden önce üstünü örtecek bir şeyler aradı. Kadının üstü örtüldükten sonra sağlık ekiplerine haber verildi.

Oda Tv'nin haberine göre olay yerine gelen sağlık ekibi vücudunda ağır yanıklar olan Vatansever'i Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ise şüpheli Ümit V.'yi kovalamaca sonucu yakaladı. Ancak, Ümit V. de vücudundaki yanıklar nedeniyle Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı.

HASTANE TADİLATTA OLUNCA KOCAELİ’YE SEVKEDİLDİ

Vücutlarında ağır derece yanıklar meydana gelen Şengül Vatansever ile Ümit V., Uludağ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde bulunan Yanık Ünitesi'nin tadilatta olması ve bu nedenle hasta kabul etmemesi nedeniyle Kocaeli'ye sevk edildi. Talihsiz kadın dün doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.