19 ülkeden 34 kişiyle flört etti! Türkiye'de ise bakın başına ne geldi

19 ülkeden 34 kişiyle flört etti! Türkiye'de ise bakın başına ne geldi

Geçen yıl 19 ülkeden 34 kişiyle flört eden ABD'li Loni James, deneyimlerini anlattı. James, dün CNN International'da yayımlanan röportajda Türkiye'de yaşadıklarından da bahsetti.

40 yaşındaki kadın, 1,5 sene önce hayatını kaybeden annesinin uzun süre Alzheimer'la mücadele ettiğini, bu sürecin kendisine tek başına yolculuğa çıkma kararı aldırdığını söyledi:

Ailem Amerikan kültürüne göre her şeyi doğru yapmıştı. Evlendiler, üç çocuk büyüttüler. İyi işleri vardı. Evin parasını ödediler. Emeklilik için büyük planları vardı ama annem emekli olamadı.

James böylece geçen yıl Washington'dan Birleşik Krallık'ın başkenti Londra'ya giderek seyahate başladığını belirtti. Gezgin, ziyaret ettiği ülkelerde Tinder ve Bumble gibi çöpçatanlık uygulamalarından tanıştığı kişilerle randevulaştı.

Tanıştığı kişilerle pek çok güzel anı biriktirdiğini söyleyen kadın, Türkiye'de başına gelen kötü bir olaydan bahsetti. James, yakınlaşma isteğini kabul etmeyince Fethiye'de görüştüğü kişinin kendisini yamaç paraşütüyle ilgili satış yapan bir mağazada bıraktığını, "Geri geleceğim" deyip hiç gelmediğini söyledi.

Flört uygulamasıyla büyükannesine sevgili bulduğunu açıklayan kadın övgü topladı
Talihsiz kadın, çıkan fırtınada saatlerce bekledikten sonra geceyi mağazadaki bir bankta geçirdiğini belirtti. Bununla birlikte yamaç paraşütünü çok sevdiğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Independent Türkçe, CNN International