Edirne'den Hakkari'ye bu iş TAMAM

Edirne'den Hakkari'ye bu iş TAMAM

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Edirne'de vatandaşlara seslendi. Edirne İstasyon Meydanı'nı dolduran binlerce kişi İnce'nin konuşmasını büyük bir coşkuyla dinledi. Bugün Edirne'de gerçekleşen mitingden sonra İnce, yarın Hakkari'ye giderek şehirde miting düzenleyecek. Yüksekova'ya geçip burada esnaf ziyareti yapacak.

Muharrem İnce'nin konuşmasından satır başları:

İLHAN KESİCİ, ABDÜLLATİF ŞENER VE YILMAZ BÜYÜKERŞEN’LE KÜRSÜYE ÇIKTI

İlhan Abi burada değil mi? Ekonomi biliyor mu? Başka ne olacaktı? Başarı hikayesi olacaktı… Yılmaz Büyükerşen Türkiye’de tek başına  bir başarı hikayesi. Sonra ne olacaktı. Abdüllatif Şener o da burada. Çok teşekkür ediyorum değerli abilerimi kocaman alkışlarla uğurluyorum.

ERDOĞAN’DAN AZ ÖNCE HABER GELDİ

Er meydanında hile yok. Ben gittim Sayın Karamollaoğlu’na sayın Akşener’e gittim, başarılar diledim. Az önce Sayın Demirtaş’a gttim başaralar diledim. Sayın Erdoğan’dan biraz önce haber geldi bu akşam saat 21’de görüşeceğim.

ÇILGIN PROJEM: HUZUR

Benim en çılgın projem huzur içinde beraber yaşamak, bu milleti barıştırmak bunun için meydanlardayım. Bakın; camileri, sendikaları, medyayı, şehitleri böldüler şehitleri.
Köprülerimizi böldüler. En son şimdi de üniversiteleri bölüyorlar, üniversiteleri.

Onlara o üniversiteleri böldürmeyeceğim. Allah’ın izniyle 24 Haziran’da Muharrem İnce cumhurbaşkanı. Daha sonra dışarıda Putin vs. onlara da göstereceğiz.
Önce içeride bir göstereyim.

‘CUMHURBAŞKANI TEKTİR’

AKP’nin Cumhurbaşkanı, CHP’lilerin Cumhurbaşkanı olmaz. Cumhurbaşkanı da tektir. Hepimizindir. Parti rozetini çıkardım Türk Bayrağı taktım çünkü 80 milyonun adayıyım.

BEN GARİBAN OLUYORUM DA…

Milletvekili ile başbakan maaaşı arasında fark yok. Ben gariban oluyorum da sen nasıl zengin oldun. Emekli, çiftçi bu ülkede gariban oluyorsa bunda bir sıkıntı var.
Bu ülkeyi yönetirken zenginleşmeyen hep gariban kalan bir Cumhurbaşkanı lazım.

Size sözüm bir tane ‘Siz zenginleşmeden ben zenginleşmeyeceğim’ Dolar durdurulamıyor bakın. Diyor ki sayın Erdoğan ‘Tek elden beni indirmek istiyorlar.’ Benim senle derdim yok. Benim derdim Türkiye Türkiye. Sen ordan indiğinde benzinin ve mazotun fiyatı inecekse e in be kardeşim in in. Dünya beşten büyüktür diyordun Türkiye de senden büyüktür.

‘SEN ANCAK GÜNAH ÇIKARMA BELGESİ YAYINLARSIN’

Manifesto yayınladı. Sen 16 yıldır iktidardasın gelecek bildirgesi yayınlayamazsın, sen ancak günah çıkarma belgesi yayınlarsın.Bizim dönemimizde asla  kanmayacağız, kandırılmayacağız. Birileri bizi kandırmayacak ben de milleti kandırmayacağım. Yani sloganımız ne biliyormusunuz ‘İnce eleyip sık dokuyacağız’.

Sayın Erdoğan, kendisine oy verip partisine oy vermeyenlere ‘münafık’ diyor. Sayın Erdoğan’a oy vermeyin münafık olmasın.

‘SARAYIN IŞIKLARINI KESECEĞİM’

Emeklilere ‘iki maaş verin’ diyor. Öğretmen abiniz Allah’ın izniyle cumhurbaşkanı olduğunda size 19 Mayıs’ta ve 29 Ekim’de 1000 TL burs verecek. Hiçbir sınavdan ücret alınmayacak.
Türkiye kendi evlatlarını sınava sokarken para alıyorsa bu utanılacak bir durum. Binde 9 damga vergisini kaldırıp gideceğiz, olmaz böyle bir iş.
Soruyarlar parayı nereden bulacaksın diye. Sarayın ışıklarını keseceğim.

‘BENİM BAŞÖRTÜSÜ DERDİM YOK’

Kadınların azmine gençlerin kıvrak zekasına bayılıyorum. Hemen yazmışlar parkarta ‘Sarayı hemen boşalt eniştem gelecek’ diye.
‘Sarayı hemen boşat 25’inde öğrenciler gelecek’ bunu da beğendim. Buradan muhafazakar kardeşlerime sesleniyorum. İster evinde ister dışarıda nerede istersen tak başörtüsünü, benim böyle bir derdim yok.

BANA BİR AVUÇ PİRİNÇ VERİN SİZE BİR KAZAN PİLAV YAPAYIM

Kadınlar kapı kapı gezmeye var mısınız? Bu TAMAM var ya TAMAM bu işi bitirecek. Bizim yapmamız gereken gençlerimizin muhtaç olmaması için sizden bir şey istiyorum bana bir avuç pirinç verin size bir kazan pilav yapacağım. Avukatlar, değerli kardeşlerim, cübbelerinizi arabalarınızda bırakın. Çünkü 24 Haziran akşamı hepinizi YSK önüne cübbelerinizle davet edebilirim. Benim akıllı çocuklarım Türkiye’yi terk ediyor. Yazıktır günahtır. Dört arkadaşımızın adı geçiyordu bakın dördümüz de buradayız. Biz Türkiye’yi kırmaya dökmeye değil beraber yaşamaya geliyoruz.