Narlıdere Belediye Başkan Aday Adayı Kılıç'tan anlamlı mesajlar!

Narlıdere Belediye Başkan Aday Adayı Kılıç'tan anlamlı mesajlar!

İzmir'de CHP Narlıdere Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Kılıç'tan anlamlı mesai ve anlamlı mesajlar!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Narlıdere Belediye Başkan aday adayı Hakan Kılıç saha çalışmalarını tam gaz devam ediyor. 

CHP'li Kılıç mesaisine Narlıderelilerin Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayarak devam etti. Narlıdere Belediye Başkan aday adayı Kılıç, Narlıdere'de bulunan dernek ve STK'ları ziyaret ederek vatandaşların bayramını kutladı.

Narlıdere Belediye Başkan Aday Adayı Kılıç'tan anlamlı mesajlar!

Kılıç ziyaretinde şunları söyledi: 
"Her yıl ulusla coşkuyla, kıvançla, kutladığımız en büyük bayramımız 95 yaşında. Cumhuriyet yönetimiyle birlikte milletimiz özgürlük ve eşitlik gibi temel insan haklarına kavuşmuş, çağdaş bir yapıda yaşamını sürdürmeye başlamıştır. Atatürk ve arkadaşları, aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz verdikleri mücadeleler ve kazandıkları zaferlerle Cumhuriyeti milletimize armağan etmişlerdir. Şehitlerimizin ve gazilerimizin armağan ettikleri Cumhuriyet ile milletimiz bağımsız, özgür ve güven içinde bir yaşama kavuşmuştur. Dolayısıyla Cumhuriyetin önemini kavramak, anlamak ve ona sahip çıkmak birincil görevimizdir. Bu vesileyle ülkemizin, İzmirimizin, Narlıderemizin bayramını en derin saygı ve şükranlarımla kutlarım."

Kılıç programında Ordu Gürgentepeliler, Dersimliler, Tokatlılar Derneğini, Temad Narlıdere şubesini, Narlıdere Briç kulübünü, ADD Narlıdere şubesini, Malatyalılar, Diyarbakırlılar ve Sivas İslimliler derneklerini ziyaret ederek vatanadaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.