İşte o yumruk!

İşte o yumruk!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ile milletvekili aday listesi nedeniyle yumruştukları iddia edilen CHP Sözcüsü Bülent Tezcan önce beraber şarkı söylediler, sonra kucaklaştılar. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ve Koordinatör Başdanışman Erdoğan Toprak, parti genel merkezinde toplantı yaptı. Toplantıda hep beraber 'Artık tamam millet için geliyoruz hey hey' diye şarkı söyleyip videoya çektiler daha sonra da kameraların karşısına geçtiler.

İşte o video:

Tuncay Özkan ile milletvekili aday listesi nedeniyle yumruklaştıkları yönünde çıkan haberlerle ilgili Tezcan, şöyle konuştu:

“Tuncay Özkan’la o daha milletvekili olmadan yıllar öncesine dayanan çok büyük dostluğumuz var. Ergenekon kumpas davaları sırasında cezaevinde onu en çok ziyaret eden milletvekillerinden biriyim. Değil aramızda kavga etmek, zerrece kötü söz hiçbir zaman geçmemiştir. Haberin tamamı palavradır. Masa başında üretilmiş palavradır. Sayın Tuncay Özkan’la bizim hiçbir biçimde gönül kıracak bir sözümüz dahi yaşanmamıştır.”

KUCAKLAŞTILAR...

Özkan ise Tezcan’a sarılarak, “Benim karanlık günlerimin dostu. Olmayan, hiç yaşanmamış bir olaydan yola çıkarak üretilmek istenen senaryo amacı sonucu oyuncuları tarafımızca biliniyor. Ben partimin bana vereceği her türlü görevi yerine getiririm. Hiçbir şekilde o görevden kaçmam. Ben İzmirlilerle bütünleşmiş yürek yüreğe bir insanım. Güldüğümüz özgür zamanların değil, karanlık günlerin dostu. Ben ona gülden ağır söylemem. 25’inden sonra korksunlar, birlikte daha çok şey yapacağız. Ortak müzik bile yaptık” ifadelerini kullandı.