Nasıl bir kişiliğiniz var? Tırnak şekliniz bu sorunun yanıtını veriyor

Nasıl bir kişiliğiniz var? Tırnak şekliniz bu sorunun yanıtını veriyor

Tırnak şeklinin kişilik özelliklerini yansıttığını biliyor muydunuz? Elleriniz şekli ve boyutunun kişiliğiniz hakkında bilgi verebileceği gibi tırnak şekillerinizde kişiliğiniz yansıtıyor. İşte, tırnak şeklinize göre kişilik özellikleriniz…

Tırnak şeklinize göre hangi liderlik özelliklerine sahip olduğunuzu öğrenmeniz mümkün. Peki sizi tırnak şekliniz nasıl? Tırnak şekliniz yuvarlak mı, uzun mu, geniş mi yoksa kare mi?

Aşağıdaki görsele dikkatli bakın ve tırnak şeklinizin nasıl olduğunu belirleyin. Tırnak şeklinizi belirledikten sonra gizli liderlik özelliklerinizi öğrenmeniz oldukça kolay olacak.

x.webp

Yukarıda bulunan görseldeki tırnak şekillerinden sizin tırnak şeklinize en yakın olanı belirledikten sonra tek yapmanız gereken açıklamaları okumak ve nasıl bir lider olduğunuzu belirlemek. İşte, tırnak şeklinize göre gizli kalmış liderlik özellikleriniz…

1.webp

Eğer tırnak şekliniz ilk seçenekteki gibiyse, sorgulayıcı bir bakış açısına sahip olabilirsiniz. Ayrıca titiz ve sakin bir insan olabilirsiniz. Tüm bunların sonucunda ise, detaycı bir lider olabilirsiniz.

2.webp

Eğer şekil 2'de ki gibiyse, kendini kolayca ifade eden ve sorumluluk sahibi biri olabilirsiniz. Öte yandan iletişim becerin fazlaca gelişmiş olabilir. Tüm bunların sonucunda ise, güvenilir bir lider olabilirsiniz.

3.webp

Eğer tırnaklarınız şekil 3'deki gibiyse, kendinden emin bir insan olabilirsiniz. Bu nedenle pek çok insanın telaşa kapıldığı ortamlarda sen sakin kalabilirsiniz. Çünkü sizin gözünüzü korkutmak fazlaca zor olabilir. Tüm bunların sonucunda ise, cesur bir lider olabilirsiniz.

4.webp

Son olarak tırnaklarınız şekil 4'teki gibiyse, düşüncelerin tartışmaya kapalı olabilir. Çünkü kendi seçimlerini yine kendi yapan bir insan olabilirsiniz. Bu nedenle etrafındaki insanları dinlesen de yine kendi bildiğini okuyan biri olabilirsiniz. Tüm bunların sonucunda ise, baskın bir lider olabilirsiniz.