AKP'den CHP'ye geçen belediyede işçilere 1 Mayıs ikramiyesi!

AKP'den CHP'ye geçen belediyede işçilere 1 Mayıs ikramiyesi!

AKP'den CHP'ye geçen belediye, 1 Mayıs İşçi Bayramına özel çalışanlara ikramiye verme kararı aldı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde müjdeli haber CHP'li belediyeden geldi.

AKP'den CHP'ye geçen Manisa Yunusemre Belediyesi'nde Başkan Semih Balaban, işçilere 1 Mayıs ikramiyesi verileceğini duyurdu.

gmfujzexqaanysp.jpg

"İŞÇİLERE 2 BİN TL İKRAMİYE"

Başkan Balaban yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Sözümüz söz dedik… Belediyemiz bünyesinde çalışarak alın teriyle ekmeğini kazanan işçilerimizle biraraya gelerek 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutladık. Her zaman yanlarında olduğumuz işçilerimize 1 Mayıs sebebiyle 2 bin TL ikramiye vereceğimizin müjdesini verdik. Yunusemre belediyesi olarak tüm çalışanlarımız ve işçilerimizle biz büyük bir aileyiz. Yaşasın 1 Mayıs."

ekran-goruntusu-2024-05-01-185613.jpg

"SEMBOLİK DE OLSA 1 MAYIS ANISINA 2 BİN TL İKRAMİYE ÖDEYECEĞİZ"

Yunusemre Belediyesi'nde bir ilki gerçekleştiren Başkan Balaban, işçilere bayrama özel 2 bin TL ikramiye vereceklerini açıkladı. "Emek en yüce değerdir." diyen Balaban, "Sembolik de olsa 1 Mayıs'ın anısına 2 bin TL ikramiye ödeyeceğiz. Çam sakızı çoban armağanı. Bu da Manisa'da bir ilk. Ekonomik tabloyu düzelttikçe de işçi hakları konusunda önemli adımlar atacağız. Omuz omuza yürüyeceğiz. Ben de bir emek işçisiyim. Uzun yıllar öğretmenlik yaptım. Bu vesile ile bir kez daha 1 Mayıs'ı kutluyorum." diye konuştu.