NOW TV'ye bomba transfer! O isimle anlaştılar

NOW TV'ye bomba transfer! O isimle anlaştılar

NOW TV ile transferde anlaşma tamam. Yeni isim artık o dizide boy gösterecek.

NOW TV'nin sevilen dizisi Gaddar'a yeni bir ismin transferi gerçekleşiyor. Artık "Teyze" karakteri de diziye katılıyor. Yapılan açıklamaya göre, yeni karaktere can verecek isim de belli oldu.

gaddar-113426-large-image-9bf8aa74-d9e3-4dae-b302-c346bab00d68.webp

Gaddar dizisinin kadrosuna katılan "Teyze" karakterini canlandıracak olan isim, merakla beklenen bir isim oldu. Yeni karaktere, deneyimli oyuncu Ece Özdikici hayat verecek

GADDAR'A 'TEYZE' GELİYOR

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; NOW’ın cuma akşamları yayınlanan Ay Yapım imzalı dizisi Gaddar’ın bu akşamki bölümünde işlenen hikâye Adnan Oktar ve kediciklerini hatırlattı.

ece-3-be6y.webp

ECE ÖZDİKİCİ KONUK OLUYOR

Gaddar dizisinin yeni bölümü bu akşam seyirciyle buluşuyor. Sinan Öztürk’ün yönettiği dizinin yeni bölüm hikâyesinde bir suç örgütü ele alınacak. Değerli oyuncu Arif Pişkin’in yanı sıra diziye Ece Özdikici de konuk oluyor. Başarılı oyuncu dizide “Teyze” lakaplı karaktere hayat verecek.

Öte yandan Çağatay Ulusoy’un başrolünü oynadığı Gaddar’ın final yapıp yapmayacağı merak konusuydu. Kulislerde yüksek maliyetli dizilerin başında halen iddialı projenin reytingleri yükselmezse 20. Bölümde biteceği konuşuluyor.

5f477e0f55428215085b51f6.webp

ECE ÖZDİKİCİ KİMDİR?

Ece Özdikici henüz sekiz yaşındayken İzmir Devlet Tiyatrosunda çocuk oyuncu olarak oyunculuk yapmaya başlamıştır. İzmir Güzel Sanatlar Lisesinde resim öğrenimini aldıktan sonra İstanbul'a gitmiş ve Mimar Sinan Üniversitesi sahne sanatları bölümüyle lisans eğitimini tamamlamıştır. Üniversite okuduğu dönemlerde tiyatro oyuncusu Zeliha Berksoy'un asistanlığını yaptığı bilinmektedir. İlk kez Bir Aşk Hikayesi filminde aldığı rolle sinema oyunculuğuna 2004 yılında başlamıştır. Aynı yıllarda dizi oyunculuğu da yapmaya başlayan Ece Özdikici kariyeri boyunca birçok yapımda rol almıştır.