Eda Taşpınar'dan küvet şov

Eda Taşpınar'dan küvet şov

Eda Taşpınar, küvet keyfi yaptığı anları sosyal medyasından paylaştı. O pozlara beğeni ve yorum yağdı.

Eda Taşpınar, tatil için sık sık yurt dışına çıkıyor. Yurt dışına çıkan moda ikonu, fotoğraf karelerini de sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmiyor. Son olarak Fas'a giden Taşpınar, küvette yıkandığı anları takipçileriyle paylaştı.

hgfq3jnt-0uegfxjl90zuq.webp

MESCİT POZLARIYLA GÜNDEM OLMUŞTU

Sultanahmet'teki bir otelin mescidinde çektirdiği fotoğraf sonrasında hakkında "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan resen soruşturma açılan Eda Taşpınar hakkında savcılık takipsizlik kararı verilmişti.

İddialı pozlarıyla gündemden düşmeyen Eda Taşpınar, tatiline devam ediyor.

eda-taspinar-3-q0qa.webp

MARAKEŞ'TE KÜVET KEYFİ

Taşpınar, son olarak Fas, Marakeş'e gitti. Marakeş'te çekildiği pozlarını peş peşe takipçilerinin beğenisine sunan ünlü isim, küvette keyif yaptığı anları da paylaştı. 

eda-taspinar-2-hl9j.webp

44 yaşındaki Taşpınar'ın küvette banyo yaptığı anlara yorum ve beğeni yağdı. 

eda-taspinar-1-tfa0.webp

EDA TAŞPINAR KİMDİR?

 

 

Eda Taşpınar 1 Mayıs 1980 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Çocukluğu Moda Deniz Kulübü’nde geçmiştir. 11 yaşındayken ailesiyle birlikte Miami’ye yerleşmişlerdir. Boca Raton’da 2 yıl okuduktan sonra Türkiye’ye gelmiş ve Robert Koleji’nde eğitimine devam etmiştir. Ancak son senesinde ayrılmıştır.

dfbc-b-1ai2.webp

London College of Fashion’da bir yıl eğitim aldıktan sonra Londra’da Central School of St.Martins’de de moda eğitimi almıştır. Okul bitince bir sene daha Londra da kalıp sonrasında İstanbul’a geri dönmüştür. Eda Taşpınar’ın babası Teoman Taşpınar, Moda Deniz Kulübü’nün başkanıdır. Eda Taşpınar’ın İsveç asıllı annesi Suzan Yontundur. Adnan Taşpınar amcasıdır. Türkiye’nin ilk Türk heykelcisi ve Atatürk’ün heykeltıraşı Kenan Yontun, Eda Taşpınar’ın dedesidir.