İrem Derici'nin itirafına Hülya Avşar dayanamadı! Erkek olsam seni...

İrem Derici'nin itirafına Hülya Avşar dayanamadı! Erkek olsam seni...

İrem Derici'nin itirafının ardından Hülya Avşar kendini daha fazla tutamadı ve dikkat çeken ifadeler kullandı.

Ünlü şarkıcı İrem Derici, Hülya Avşar'ın sunduğu programda çarpıcı itiraflarda bulundu.

ekran-goruntusu-2024-05-05-144655.png

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile sık sık gündeme gelen, "Zorun Ne Sevgilim?", "Kalbimin Tek Sahibine", "Dantel" gibi şarkılarla geniş bir hayran kitlesine ulaşan İrem Derici, kendine has tavırlarıyla da dikkat çekmeyi başarıyor.

Survivor'ın eski yarışmacısı Atakan Işıktutan’dan geçtiğimiz aylarda ayrılan Derici, şu günlerde yönetmen Gökhan Fırat ile birliktelik yaşıyor.

O Ses Türkiye'ye katıldığı dönem Hülya Avşar'ın yarışmacısı olan ünlü şarkıcı, Youtube'da yayımlanan 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programının konuğuydu.

ekran-goruntusu-2024-05-05-144700.png

"EN UZUN İLİŞKİM 1,5 SENE SÜRDÜ"

Aşk hayatı hakkında çarpıcı itiraflarda bulunan İrem Derici şöyle konuştu:

"Bende tahammül yok. En uzun ilişkim 1. buçuk sene sürdü. Gidişat neyi gösterecek belli olmuyor. Bir kere aldatıldım mecbur bırakıp gitmek zorunda kaldım onun haricinde bütün ilişkilerimde hep ben gittim. Benim ki daha büyük yarışı değil ama hep ben gittim. Seviyorken de ben gittim bir arkadaşıma yamuk yapıldı diye ben gittim. Gidip de tekrar barıştığım kimse olmuyor."

"HERKESİN BAŞI KIÇI AYRI OYNUYOR"

Derici, "Ben her seferinde ilk kez aşık olmuşum diyorum" deyince Hülya Avşar "Kadın da erkek de başladıkları ilişkilerde hep bunu söylerler. Bunun nedeni nedir demek ki herkesin başı kıçı ayrı oynuyor. Kimse kimseye dürüst değil" ifadelerini kullandı.

ekran-goruntusu-2024-05-05-144725.png

"BEN ERKEK OLSAM SENİ BIRAKIR GİDERİM"

Avşar ayrıca İrem Derici'ye "Bence ilişkilerin senden dolayı bitiyor. Çünkü yoğun bir tempoda çalışıyorsun. Ben erkek olsam seni bırakır giderim." dedi. 

"EROS GELİYOR BABAMIN... O OKU SAPLIYOR"

Ünlü şarkıcı, babası Hulusi Derici ile ne kadar benzediklerini anlatırken de şu ifadeleri kullandı: 

"Aynı oyum ben ya aynı hevesle her seferinde aşık olamazsınız beyefendi ama oluyor. İlk kez yaşıyormuş o duyguyu gibi inanılmaz... Eros geliyor babamın... o oku saplıyor her seferinde.
Mutlu ama sakin yaşayamaz babam ilişkiyi 20 sene de o aynı ilişkiyi yaşasa ilk günü gibi uyanır. Bir gün de bir bakarsınız bakkala gidip dönmez."