İşte Youtube kanalı hacklenen Ruhi Çenet'in kaybettiği para

İşte Youtube kanalı hacklenen Ruhi Çenet'in kaybettiği para

YouTube kanalı çalınan Ruhi Çenet maddi kaybını açıkladı. Miktarı görenler şok oldu.

Youtuber Ruhi Çenet, bir hafta arayla iki kez hacklenen YouTube kanalı hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı. Çenet, 10 Nisan'dan bugüne kadar kaybettiği para miktarını açıkladı.

YOUTUBE KANALINI İKİ KEZ KRİPTO DOLANDIRICILARINA ÇALDIRDI

Çeşitli konularda bilgiler veren ve dünyanın ilginç yerlerine giderek videolar çeken Çenet, milyonlarca takipçisi bulunan YouTube kanalını iki kez kripto para dolandırıcılarına kaptırdı.

Daha önce konuya ilişkin bir açıklama yapan Ruhi Çenet, YouTube kanalını geri aldığını duyurmuştu. Ruhi Çenet'in YouTube kanalının çalınması yalnızca videolarının silinmesine değil, maddi zarara girmesine de yol açtı. 10 Nisan tarihinde çalınan hesabın bir süre hacker'larda kalması, Ruhi Çenet'in YouTube'dan kazandığı parayı da kaybetmesine neden oldu.

1 MİLYON TL'LİK ZARAR 

Ünlü isim, bugün konuyla ilgili bir açıklama yaparak kaybı hakkında bilgi verdi.  Ruhi Çenet'in X hesabından yaptığı açıklamada, 10 Nisan'dan bu yana tam 1 milyon TL zarara uğradığını söyledi.

Çenet, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

"YouTube kanalımızın hacklendiği 10 Nisan’dan bugüne kadarki maddi kaybımız videolarımızın reklam gösterimi durduğu için en az 1 milyon TL (günlük 50.000 TL) ve şu an videolarımızın izlenmeleri algoritma nedeniyle çakılmış durumda."

1-001.jpg