Merve Taşkın sevgilisini şikâyet etti

Merve Taşkın sevgilisini şikâyet etti

OnlyFans yıldızı Merve Taşkın sevgilisi ile ilgili yaşadığı bir sorunu açıkladı.

OnlyFans'taki içerikleriyle adından söz ettiren Merve Taşkın, sevgilisinin kıskançlığından hayıflandı. Fenomen ismin başına gelenler ise pes dedirtti.

merve-taskin-aylik-ne-kadar-kazaniyor-1.jpg

Abonelerine özel olarak müstehcen içerikler paylaşılan Onlyfans platformunun fenomenlerinden Merve Taşkın, ülkemizde bir hayli tartışma konusu oldu.

merve-taskin-v0-qq0pivvrw48c1.webp

Kendisini tabuları kırıp dilediği gibi yaşayan özgür bir birey olarak tanımlayan Taşkın'ın özel yaşamı da kariyeri gibi sansasyonel şekilde ilerliyor.

merve-taskin-v0-dvp6r8mrw48c1.webp

"SEVGİLİM ÇOK KISKANÇ"

Bir zamanlar sevgilisinin çok kıskanç olmasından yakınan OnlyFans modeli, şaşkınlık yaratmıştı. Zira bildiğiniz gibi güzel isim bu platformda herhangi bir uzmanlık konusunda bilgisini satmıyor. OnlyFans herkesin tahmin ettiği gibi daha çok erotik içeriklerin yer aldığı bir yer ve Merve Taşkın da abonelerinin istekleri doğrultusunda çıplak içerikler çekiyor. Bu sebepten dolayı Taşkın'ın "Sevgilim çok kıskanç" ifadesi de biraz komik oluyor.

2203810-bf054175710a75ea6ef8ab83c23047be-640x640.jpg

SEVGİLİSİNDEN ŞİDDET GÖRÜYORMUŞ

Ancak işin komedisi bir yana, genç kadın sevgilisinden maalesef ki şiddet de görüyormuş. Uzun zaman sessiz kaldığını ancak artık dayanamadığını söyleyen sosyal medya fenomeni, vücudunda yer eden darp izlerini takipçileriyle paylaştı.

merve-taskin-v0-50xkquyrftaa1.webp

İĞRENÇ YORUMLAR 

Takipçileri gördüklerine inanamazken, Merve Taşkın'a gelen bazı yorumlar oldukça acımasızdı. "Enişte sert seviyor" gibi yorumlara isyan eden güzel model, "3 ay önce değil de neden şimdi paylaşıyorsun sorusuna cevabım ise o zaman güçlü bir Merve yoktu. Belki şöyle yorumlar gelecekti: 'Sen şiddeti hak ediyorsun, iyi olmuş.’ Ben bu cümleyi o zaman kaldırabilecek bir psikolojide degildim." ifadelerini kullandı.

merve-taskin-onlyfans-ne-kadar-kazaniyor-1.jpg