Sharon Stone ortalığı karıştırdı! Kurtlar Vadisi'nden zehir zemberek yanıt... Kaç para aldığını Ertuğrul Özkök yazdı

Sharon Stone ortalığı karıştırdı! Kurtlar Vadisi'nden zehir zemberek yanıt... Kaç para aldığını Ertuğrul Özkök yazdı

Dünyaca ünlü oyuncu Sharon Stone'un Kurtlar Vadisi iddiasına senarist Bahadır Özdener adeta ateş püskürdü.

Sharon Stone, ‘Kurtlar Vadisi' dizisinde rol aldığı dönemle ilgili "Kimse İngilizce konuşmuyordu. Ne yaptığımızı bilmiyorduk" açıklaması yapınca dizinin senaristi Bahadır Özdener çok sert yanıt verdi.

Sharon Stone, "Bize cömert bir ücret ödendi. Andy ile sete gittik. Bizden başka kimse İngilizce konuşmuyordu. Türkçe sorularına İngilizce cevap veriyorduk, karşılığı yine Türkçe oluyordu. Ne yaptığımızı bilmiyorduk, kaybolmuş gibiydik. Hiçbir şey anlamadık" demişti.

Özdener, "Çekimler Los Angles-Beverly Hills'te yapıldı. Yönetmen Serdar Akar hariç ekibin tamamı Amerikalıydı. Necati Şaşmaz ileri düzeyde İngilizce bilir. Sözleşme yapılırken de senaryo metninin tamamı İngilizceydi' dedi.

640xauto.webp

Stone'un açıklamalarına anlam veremediğini söyleyen Özdener, şu ifadeleri kullandı:

"Bilgilendirmek istedim:

Kurtlar Vadisi'nin final bölümleri için Andy Garcia ve Sharon Stone ile dizide oynamak üzere anlaşılmış ve bu çekimleri gerçekleştirmek için 2005 yılının Aralık ayında California-Los Angles'a gitmiştik. Bu durum tüm dünyada haber olurken A class iki star ilk defa bir tv dizisinde oynarken bir Türk yapım şirketinin bunu başarmış olması da dikkat çekmişti. Kurtlar Vadisi'nin ilgili bölümleri büyük ilgi görürken kendi izlenme rekoruna da kırmıştı.

01) Los Angles-Beverly Hills'teki çekimlerde Yönetmen Serdar Akar hariç ekibin tamamı (görüntü yönetmeni, ışık şefi, sanat yönetmeni, prodüksiyon amiri v.s) bırakın ingilizce bilmemeliyi AMERİKALI idi. Los Angles'ın en iyi ekipleri bu iş için seferber edildi.

66665555-kpbq-1.webp

"NECATİ ŞAŞMAZ İLERİ DÜZEYDE İNGİLİZCE BİLİR"

02) Necati Şaşmaz ileri düzeyde İngilizce bilir, çok uzun yıllar yurtdışında yaşamıştır.

03) Andy Garcia ve Sharon Stone'un ajanslarıyla sözleşme yapılırken (ingilizce) senaryo metninin tamamı ingilizce olarak sözleşmenin içinde yer almıştır.

04) Sahne içerisinde üç oyuncu da üstün performans sergilemiştir. Merak edenler Kurtlar Vadisi'nin 96 ve 97. Bölümlerini açıp izleyebilir.

05) Andy Garcia daha sonra Kurtlar Vadisi Pusu için İstanbul'a gelmiş ve yeniden dizide yer almıştır."

s-6789305c96203af6b36ae91281d927df53b02672.webp

ERTUĞRUL ÖZKÖK DE ANLAM VEREMEDİ

ABD'li ünlü oyuncu Sharon Stone'un, 2005'te Andy Garcia ile birlikte konuk oyuncu olarak rol aldığı 'Kurtlar Vadisi' hakkındaki sözlerine o günlerde sette olan Ertuğrul Özkök'ten de tepki geldi.

O günlerde sette bulunan Ertuğrul Özkök 10Haber'deki yazısında bu sözlere itiraz etti. Setin yüzde 80'inin Amerikalı çalışanlar olduğunu söyleyen Özkök bu açıklamaya anlam verememiş.

Özkök de dizinin senaristi gibi sette olduğunu söyleyerek Necati Şaşmaz'ın da o dönem 7 yıl Amerika'da yaşadığını ve İngilizce bildiğini ifade etti.

"BÜYÜK BİR MEĞLAĞ ALDI"

Ertuğrul Özkök devamında ise "Bu konuda doğru olan tek şey ikisinin de dizinin
bir bölümünde üç beş dakikalık bir sahne için bugün bile büyük sayılacak bir meblağ
almasıydı. Yani Sharon Stone o günü tam hatırlamıyor. Ama söyledikleri doğru olsaydı onun adına çok üzülürdüm"
dedi.