Mayıs ayı bu burçlar için çok zor çekecek!

Mayıs ayı bu burçlar için çok zor çekecek!

Mayıs ayını zor geçirecek 3 burç belli oldu. Sancılı bir süreç onları bekliyor.

Astrolojide bazı burçlar için şans kapıları ardına kadar açılırken bazı burçlar için de talihsiz süreçler olabiliyor. Son olarak astrologlar tarih vererek hangi burçların mayıs ayında şanssızlıklarla karşılaşacağını açıkladı. 

764fffa2d5cf14d68926d06bb3203131-9xfo.webp

Mayıs ayının en şanslı burçları boğa, başak ve oğlak olarak açıklanmıştı. Astrolog Güler bu kez mayıs ayını en zor geçirecek burçları tarih vererek açıkladı. İşte yarından itibaren kötü günlerin beklediği o 3 burç...

astro-remedies-june-2022-main.jpg

ASLAN BURCU (23 TEMMUZ-23 AĞUSTOS)

 

Bu ay kendi değer algılarını ortaya koyacağın bir ay olabilir. Bunun için de iş yaşamında ya da toplumsal bazı etiketlerinde değişimler yaşayabilirsin. Ortaklıklar, evlilik ya da bazı bir takım davaların sonlanmasına şahit olabilirsin. Özellikle de iletişimsel bazı sorunlar yaşaman olası gibi. Yakın çevrende bazı elemeler yapman gerekebilir. Hukuksal, yurt dışı ya da akademik hayatınla ilgili bazı zorlanmalar yaşayabilirsin ancak bu alanların çözümü için ben bilirim’den ziyade biraz daha diplomatik davranmanda fayda var. Ayrıca trafikte de dikkatli olup, anlık öfkene yenilmemen oldukça önemli. Özellikle 5,11,17,25 ve 31 Mayıs tarihlerinde ayrı bir dikkatli olmakta fayda var.

astrology-fire-signs-1-copy-uxgb.webp

AKREP BURCU (24 EKİM-22 KASIM)

Bu ay hayatındaki bazı ilişkileri yapılandırman gerekebilir. Ev hayatın ya da iş hayatındaki yapılanmalar olabilir. Eş sağlığı ya da kendi ruhsal sağlığınla ilgili ani gündemler yaşayabilirsin. Miras, dava ya da ev işleriyle ilgili gündemlerin varsa bu alanlarla ilgili iletişim sorunlarına karşı da dikkatli olmanda fayda var. Yanlış anlayabilir ya da yanlış anlaşılabilirsin özellikle de çocukların ya da kardeşlerin söz konusu olduğunda. Bu ay içerisinde beklediğin miras, tazminat ya da ameliyat olma gibi durumların varsa bu alanlarla ilgili olumlu sonuçlar alabilirsin. Özellikle 5,11,17,25 ve 31 Mayıs tarihlerinde ayrı bir dikkatli olmakta fayda var.

astrology-fhkr.webp

KOVA BURCU (21 OCAK-19 ŞUBAT)

Bu ay içersinde ebeveynler, aile, ev, miras konuları hayatında fazlasıyla yer tutabilir. Ebeveynlerinle, çocuklarınla ya da kardeşlerinle egosal çatışmalara girmemeye, bildiğin gerçekleri kabul ettirme yoluna gitmemen oldukça önemli. Bu ay devletle ilgili işlemlerinde ya da hukuksal konularla ilgili ani beklemediğin durumlar yaşayabilirsin. Süreç senin için biraz sancılı geçebilir. Bu ay sana en büyük destek hobi alanlarındaki arkadaşlarından ya da partnerinden gelebilir ve bu ayın zorluklarını unutmana neden olabilir. Özellikle 5,11,17,25 ve 31 Mayıs tarihlerinde ayrı bir dikkatli olmakta fayda var.