PERGOLA SİSTEMİ

PERGOLA SİSTEMİ

Pergola tente sistemleri, özellikle kış bahçesi oluşturmak veya dış mekanları tamamen kapalı bir ortam haline getirmek isteyenler kullanıcılar için ideal bir çözümdür.

Pergola tente sistemleri, tente branda sistemleri olarak da yaygın şekilde kullanılmaktadır ve bu sistemler, açık olarak tasarlanabilir veya etrafı camla çevrilerek tamamen kapalı bir mekan elde edilebilir.

Tamamen kapatılan bir pergola tente sistemi, konutların balkon ve verandalarını ya da işletmelerin dış mekanlarını bir kış bahçesi atmosferine dönüştürebilir. Özel tasarım pergola tente sistemleri geniş bir kullanım alanına sahiptir ve özellikle otel, restoran, cafe gibi işletmelerin yanı sıra konutların balkonları, verandaları, terasları ve bahçelerinde tercih edilir.

Pergola tente sistemleri, özel tente kumaşı sayesinde güneşin zararlı ışınlarından korurken istenildiğinde açılıp kapanabilir olmasıyla pratik bir kullanım sunar. Ayrıca, su geçirmez tente kumaşı sayesinde yağmurlu havalarda da koruma sağlar.

Kullanılan kumaşlar, 5 yıl garantili ithal, 3 katmanlı Block Out SERGE FERRARI ve SIOEN malzemeleridir. Bu kumaşlar alev yürütmeme ve güneş ışığını geçirmeme özelliklerine sahiptir ve dış hava koşullarına uygun bir esneklik sunarlar. Tenteks tarafından üretilen tente branda modellerinde sistem işlevselliği, olası fiziksel olumsuzluklara karşı 5 yıl garanti kapsamındadır. Ayrıca, motor sıkışma önleme özelliği sayesinde sistemi otomatik olarak durdurur ve güvenliği sağlar.

Pergola tente sistemleri, sağlam alüminyum panel ve profillerle üretilir, bu da uzun ömürlü ve dayanıklı bir ürün elde edilmesini sağlar. Tenteks, tasarladığı pergola tente sistemlerinde kendi özel kalıpları ile tasarladığı panelleri kullanarak kaliteli ve sağlam ürünler üretmektedir. Diğer bir yandan tente branda sistemlerinin açılıp kapanabilen özelliği ve kumandayla kontrol edilebilir olması, özellikle cafe ve restoran gibi işletmeler için ideal bir çözümdür. Bu sistemler, işletmelerin dış mekanlarını daha kullanışlı hale getirir ve estetik bir görünüm sağlar.

Pergola tente sistemleri, sunduğu avantajlar ve şık görünümüyle işletmeler ve konutlar arasında popüler bir tercih haline gelmiştir. Fiyatları, kullanılan malzemenin kalitesine, sistem boyutuna ve uygulanacak alanın büyüklüğüne göre değişiklik gösterir. Ancak, uzmanlar ve mühendisler öncelikle mekanları keşfeder ve en uygun pergola sistemi için bir tasarım yapar, ardından uygun fiyat politikası çerçevesinde fiyatlandırma yapılır.

Sayfamızı ziyaret etmek ve pergola sistemleri ile ilgili daha detaylı bilgi almak için: https://www.tentebranda.com/