Ankara fokur fokur kaynıyor! "MHP Süleyman Soylu için bastırıyor" iddiası

Ankara fokur fokur kaynıyor! "MHP Süleyman Soylu için bastırıyor" iddiası

Ankara kulislerinde eski İçişleri Bakanı ve AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu için MHP'nin ciddi ciddi bastırdığı öne sürüldü.

Cumhuriyet'in aktardığına göre Ankara kulislerinde Süleyman Soylu için MHP ciddi ciddi bastırıyor. Soylu'nun yeniden göreve gelebileceği kulislerde konuşulanlar arasında.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında pazarlık konusu olan Süleyman Soylu ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

ALİ YERLİKAYA DA MI GÖREVDEN ALINACAK?

Kulislere yansıyan bilgilere göre Bahçeli ile Erdoğan arasındaki pazarlıklar İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya üzerinden sürüyor.

SÜLEYMAN SOYLU GERİ Mİ DÖNECEK?

Yeniçağ gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Ergin, ses getirecek bir kulisi gündeme getirdi. Ergin, Soylu'nun yeniden göreve getirilebileceğini yazdı.

Soylu'nun yeniden bir göreve getirileceği iddiaları, AKP içindeki değişikliklerle birlikte gündeme geldi.

KABİNEDE DEĞİŞİM RÜZGÂRI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin istifaları ardından kulislerde dönen bilgilere göre eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yeniden göreve getirileceği iddia edildi.

"MHP CİDDİ BİÇİMDE BASTIRIYOR"

Sözcü TV'de katıldığı programda konuşan Ergin "MHP, çok ciddi bir biçimde bastırıyor. Süleyman Soylu'ya yeniden bir görev verilebilir" açıklamasında bulundu.

Bir süre önce MHP lideri Devlet Bahçeli'nin koltuğuna eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun geleceği iddia edilmişti.