Asgari ücret yeter mi yetmez mi diye tartışılırken kahreden haber... İstanbul'da bir işçi yanarak can verdi!

Asgari ücret yeter mi yetmez mi diye tartışılırken kahreden haber... İstanbul'da bir işçi yanarak can verdi!

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde, dün bir plastik deposunda çıkan yangın sırasında kaybolan işçi Sedat Cesur'un (43) cesedine 24 saat sonra ulaşıldı.

Sultangazi ilçesi Yayla Mahallesi'ne bağlı Pirinçci Köyü yolundaki iki katlı bir plastik deposunda, dün saat 13.40 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıkmıştı. 

ekran-goruntusu-2022-12-23-144417.png

Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın ancak dün gece saatlerinde söndürülebildi.

ekran-goruntusu-2022-12-23-144352.png

Yangında kayıp olduğu belirtilen, depoda çalışan işçilerden Sedat Cesur'un (43) cesedine yaklaşık 24 saat sonra ulaşılabildi. Cesur'un cesedinin savcının incelemesinin ardından plastik deposundan çıkarılacağı öğrenildi.

ekran-goruntusu-2022-12-23-144343.png