CHP'de değişim rüzgarı devam ediyor!

CHP'de değişim rüzgarı devam ediyor!

Değişim rüzgarı devam eden CHP'de önceden danışmanlara ait olan 4. kat boşaltılarak Özgür Özel'in söz verdiği gibi il ve ilçe başkanlarına tahsis edildi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in kurultay öncesi il başkanlarına verdiği, “Partide ofisleriniz olacak” vaadi kapsamında Genel Merkez’deki dördüncü kat yeniden düzenlendi. Kemal Kılıçdaroğlu döneminde CHP’de danışman olarak görev yapan isimlerden boşaltılan odalar, il ve ilçe başkanlarına tahsis edildi.

BirGün'den Mustafa Bildircin'in haberine göre, CHP’de MYK Salonu’nun da bulunduğu dördüncü kattaki odalar, il ve ilçe başkanları için hazırlandı. Partinin dördüncü katında odaların bulunduğu bölüme giden koridora, “CHP İl ve İlçe Başkanları Çalışma Ofisi” tabelası asıldı.

Değişimin, CHP Özel'in kurultay öncesi il başkanlarına verdiği, “İl başkanı, ilçe başkanı Ankara’ya gelince ofisleri olacak. Genel başkan yardımcısını beklerken, yorulup da duvarın dışına çökmek yok. Odanızda bilgisayarınız, çayınız, kahveniz, telefonunuz olacak” sözü üzerine gerçekleştirildiği bildirildi. Bu kapsamda il ve ilçe başkanları için dördüncü katta özel bir oda da ayrıldı. Odada il başkanları için bir dinlenme bölümü de oluşturulurken başkanlara yardımcı olacak bir de sekreter tayin edildi.