İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'ndan TÜSİAD tepkisi: TÜSİAD'ın hatası...

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'ndan TÜSİAD tepkisi: TÜSİAD'ın hatası...

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu TÜSİAD YİK Başkanı Ömer Aras'a yönelik açılan soruşturmaya tepki gösterdi. Dervişoğlu “TÜSİAD bütün bunları söyleme hakkına sahiptir. TÜSİAD'ın hatası konuşmak değil, geç kalmaktır." dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu partisinin grup toplantısında konuştu. Dervişoğlu, kürsüde teğmenlere, TÜSİAD'a, ekonomik şartlara ve rüşvet operasyonlarına değindi.

TÜSİAD'a açılan soruşturmaya tepki gösteren Dervişoğlu “Burada yanlış yok. Aksine söylenecek çok şey var. TÜSİAD bütün bunları söyleme hakkına sahiptir. Bence sorun, bunları söylemek için çok geç kalmış olmaları” dedi.

Dervişoğlu’nun konuşmasında öne çıkan başlıklar şöyle:

'GEZİ'DEN DARBE SENAERYOSU ÇIKARILAR'

Darbe korkusu, darbeci zihniyete yatkın olanların aynaya baktığında gördükleridir. Korktukları şey aslında kendi suretleridir. Genç teğmenler bir yemin eder, darbe korkusu sarar. Sanatçılar açıklama yapar, darbe korkusu sarar. Depremzede vatandaş ‘Nerede bu devlet?’ der darbe korkusu sarar. Futbol maçlarında taraftarlar, teröre lanet okur bunları darbe korkusu sarar. 12 senelik Gezi olaylarından darbe senaryosu çıkartırlar. Bunu uydurtacak marifetleri adamları da bakan yapar.